Rafturi inedite pentru biblioteci


Acum zece ani, multi dintre noi presupuneau ca domeniul cartilor electronice (ebooks) va transforma cartile traditionale in carti depasite. In timp ce mai multi dintre noi realizeaza majoritatea  activitatilor zilnice in mod automat, pe calculator, vom pastra intotdeauna un loc aparte cartilor de hartie si rafturilor ce le detin. Exista ceva atat de satisfacator in a te plimba intr-o camera captusita cu carti de toate culorile si dimensiunile, incat se stie ca acestea nu vor iesi niciodata din trenduri. Atractia lor este data de gama larga de stocare si de optiunile de afisare pe care alegem. Aceste rafturi incredibile nu pastreaza doar cartile, ele adauga o nota de stil si caracter intr-o casa.

Rafturi inedite pentru biblioteci
 
Rafturi inedite pentru biblioteci Citeşte mai mult...
 

Mobilierul de conferinta - mese si scaune conferinta


Decorul pe care il alegeti pentru sala de conferinte are o mai mare importanta decat aceea de a oferi doar un loc de munca eficient pentru dumneavoastra si colegii de la serviciu. Zonele ce fac parte din afacerea dumneavoastra, cum ar fi sala de conferinte si lobby-ul reprezinta, de multe ori, prima impresie pe care clientii si vizitatorii o au despre afacerea dumneavoastra. Atunci cand conduceti intalniri importante cu clientii este vital sa le transmiteti ca sunteti o firma stabila si cu o reputatie nepatata. Mobilierul pe care il alegeti, cum ar fi mese si scaune pentru sala de conferinte, trebuie sa fie de cea mai inalta calitate pentru a prezenta cea mai buna imagine pentru afacerea dumneavoastra.

Mobilier de conferinta
 
Mobilierul de conferinta - mese si scaune conferinta Citeşte mai mult...
 

Scari suspendate de pereti de sticla


Fara balustrade sau contratrepte, doar fasii de sticla moderne pe cealalta parte - dar suficient de puternic pentru a sustine treptele plutitoare din lemn si greutatea oamenilor ce coboara si urca scarile. Productia de sticla portanta nu este noua, dar folosind sticla pentru spatii interioare rezidentiale vei reusi sa transformi casa ta intr-una cu un design cu adevarat deosebit.

Scari suspendate de pereti de sticla
 
Scari suspendate de pereti de sticla Citeşte mai mult...
 

Mobilier de exterior ce se lumineaza in intuneric

 

 Mobilier de exterior ce se lumineaza in intuneric

 Deloc usor, ca si greutate, si nici ca ton al lemnului, acest mobilier este literalmente aprins din interior - benzi luminoase de diverse culori: portocaliu, violet, albastru si alb, sunt stratificate intre bucati de lemn pentru a crea un aspect remarcabil. Rezultatul stilistic se afla undeva intre un design maiestuos si unul contemporan, de lux.

Mobilier de exterior ce se lumineaza in intuneric Citeşte mai mult...
 

Ne mutam in casa noua


Se apropie termenul de predare a locuintei dumneavoastra? Va grabiti sa va mutati intr-un spatiu recent finisat?
 
Dezumidificarea in casa noua

Fiecare beneficiar al unei constructii proaspat terminate trebuie sa ia in considerare faptul ca mutarea intr-un spatiu insuficient uscat duce la aparitia unor probleme deloc de neglijat. Cei care executa o constructie stiu ce cantitate mare de apa intra in sape si tencuieli. In special in cazul finisajelor pe baza de ipsos care se folosesc in prezent. Pentru ei nu este o noutate cantitatea de apa care este extrasa dintr-o locuinta in urma procesului de dezumidificare. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne arata o cantitate medie de 500 litri la 100 mp, apa extrasa cu ajutorul aparatelor de dezumidificare profesionale, special concepute pentru uscarea constructiilor. Uscarea se face amplasand cate un dezumidificator in fiecare incapere, timpul de uscare variind intre 10 zile si 2 saptamani in functie de umiditatea existenta. Nu este o uscare fortata care sa dauneze elementelor de constructie. Faza in care se recomanda uscarea este dupa tencuire, aplicarea gletului si turnarea sapelor, inainte de a zugravi si a monta parchetul, inainte de montarea usilor de interior.

Consultant de specialitate: SC. SOLDEC S.R.L.
 
Ne mutam in casa noua Citeşte mai mult...
 

De ce uscam o constructie noua


Pe parcursul proceselor tehnologice ale unei constructii, in tencuieli, sape sau glet intra o cantitate considerabila de apa, cantitate deloc de neglijat avand in vedere pagubele care le poate provoca:
  • deformarea parchetului montat pe sape umede
  • aparitia mucegaiului pe peretii insuficient uscati
  • condens in exces pe geamuri si suprafete vitrate
  • probleme legate de sanatate
  • mucegairea mobilei, a elementelor de decor
  • aer umed greu de respirat
  • costuri ale incalzirii mai ridicate – odata cu aerul este necesara si incalzirea vaporilor de apa din aer

De ce uscam o constructie noua

Consultant de specialitate: S.C. SOLDEC S.R.L.

De ce uscam o constructie noua Citeşte mai mult...
 

Dezumidificarea - constructiile noi si uscarea lor


O constructie noua acumuleaza prin procedeele tehnologice o cantitate foarte mare de apa – daca aceasta nu este indepartata inainte de a se monta parchetul si de a se aplica zugraveala sau tapetul, poate provoca degradari majore precum: deformarea parchetului si ridicarea acestuia de pe suport, aparitia mucegaiului, aer greu de respirat, incarcat cu umiditate in exces, costuri de incalzire ridicate (un aer umed se incalzeste mai greu fiind necesara incalzirea aerului dar si a vaporilor de apa).

Dezumidificarea constructiilor noi


Consultant de specialitate: SC. SOLDEC S.R.L.

Dezumidificarea - constructiile noi si uscarea lor Citeşte mai mult...
 

Incalzirea piscinelor - calculul necesarului de caldura pentru piscine

 

Incalzirea piscinelor

 

Incalzirea piscinelor - calculul necesarului de caldura pentru piscine Citeşte mai mult...
 

Design interior pentru dormitor


Design interior pentru dormitor

    Imaginile incredibile si ideile marete pot fi aproape la fel de utile in proiectarea unui dormitor nou, ca si cum ai apela la sfatul unui designer - iar inspiratia este gratuita. De la retro si vintage la modern si boem, de la camere libere mici la dormitoare magnifice mari, iata unele dintre cele mai creative fotografii de design interior pentru dormitor.
 
Design interior pentru dormitor Citeşte mai mult...
 

Modele de seminee ecologice pe bio-etanol


Modele de seminee ecologice pe bio-etanol
Am incercat mereu sa-i surprindem pe clientii nostri prin produse inovative si de calitate superioara. Impinsi de aceasta dorinta am cautat colaboratori care ofera prin produsele lor combinatia perfecta intre design avangardist si standard superior de calitate. Unul dintre acesti colaboratori este Safretti, firma de prestigiu international cu care suntem in parteneriat inca din 2006.
 
Modele de seminee ecologice pe bio-etanol Citeşte mai mult...
 

Modele de scari


    Scarile nu sunt doar o parte a casei sau a cladirilor publice plictisitoare si utilitare. Acestea sunt o oportunitate pentru un arhitect sa faca cu adevarat o declaratie de indrazneale, disingandu-se fata de ceilalti. De la scari care plutesc la scari care se potrivesc in spatii imposibil de mici la scari care nu merg nicaieri, aceasta parte trecuta cu vederea a arhitecturii de zi cu zi este regandita de multi designeri si arhitecti. Nu veti vedea nici un covor de culoare bej plasat pe scari; acestea sunt unele dintre cele mai bune, cele mai ciudate si frumoase scari din lume.

Modele de scari
 
Modele de scari Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor Sfârşit

Pagina 3 din 12