Moartea la departare de cateva milisecunde

 

 Sarpele si pasarea

Sarpele si pasarea


    Cu exceptia cazului in care exista unele jonglerii in Photoshop aici, aceasta fotografie te face sa strigi: "E este in spatele tau!", pentru ca stii ca micuta pasare este ca si dusa. Totusi, exista o fascinatie morbida despre modul in care dorim sa vedem animalele in mediul lor natural. Fotografiile colectate aici adauga si altceva intregii teme, capturand momentele cand aceste creaturi isi petrec ultimele secunde in aceasta lume, inainte ca falcile mortii sa se inchisa pentru totdeauna.
Moartea la departare de cateva milisecunde Citeşte mai mult...
 

Mobilier ce-ti transforma spatiul


    Este greu sa eviti sa mentionezi starea economiei, in zilele astea, dar de ce sa nu luam ce e mai bun din ea? Cei mai multi dintre noi si-au redus modalitatile de a cheltui in diferite moduri si, uneori, spatiul nostru in care locuim poate suferi. Iata cateva piese de mobilier unice care va vor ajuta sa va actualizati si sa simplificati locul pe care il numesti "acasa".

Mobilier ce-ti transforma spatiul
 
Mobilier ce-ti transforma spatiul Citeşte mai mult...
 

Cum sa repari o scurgere in cosul de fum


    O scurgere in cosul de fum poate fi foarte enervanta pentru oricine. O scurgere a cosului de fum este, de obicei, cauzata de o munca slaba in ceea ce priveste izolarea. Aceste reparatii pot fi foarte usor de realizat. 
 
Cum sa repari o scurgere in cosul de fum
 
Cum sa repari o scurgere in cosul de fum Citeşte mai mult...
 

Vopsirea articolelor sanitare


    In acest articol vei invata cum sa pictezi si reinvigorezi cada de baie, toaleta, chiuveta si gresia.

Vopsirea articolelor sanitare

    Ai posibilitatea de a da viata vechii cazi de baie, chiuvetei, blatului si altele. Nota: Directii complete si raporturile de amestecare ar trebui sa fie furnizate cu produsul pe care il utilizezi.
Vopsirea articolelor sanitare Citeşte mai mult...
 

Instalarea pardoselii laminate


    Afla cum sa instalezi pardoseli laminate durabile si ieftine - este foarte usor.

Instalarea pardoselii laminate
 
Instalarea pardoselii laminate Citeşte mai mult...
 

Cum sa indepartezi tapetul de pe pereti: rabdarea este o virtute


    Cum sa elimini tapetul fara a deteriora peretele? Utilizeaza aceste sfaturi pentru a te ajuta sa decizi ce optiune va functiona cel mai bine.

    Cum sa indepartezi tapetul de pe pereti: rabdarea este o virtute
 
Cum sa indepartezi tapetul de pe pereti: rabdarea este o virtute Citeşte mai mult...
 

Instructiuni importante de urmat inainte si dupa curatarea covorului

 
Instructiuni importante de urmat inainte si dupa curatarea covorului
 
    Curatarea covoarelor necesita pregatiri inainte de procedura in sine. De asemenea, unele instructiuni importante trebuie urmate si dupa procedura de curatare a covorului. In acest articol va vom oferi informatii importante despre ceea ce trebuie facut inainte si dupa curatarea covorului.
 
Instructiuni importante de urmat inainte si dupa curatarea covorului Citeşte mai mult...
 

Reguli in alegerea culorii pentru locuintele mici


    Atunci cand vine vorba de vopsirea apartamentului, cu siguranta este bine sa mergi in afara liniilor conventionale.

Reguli in alegerea culorii pentru locuintele mici

    Adevarat sau fals: O paleta de culori alba va face ca apartamentul sa arate mai mare. Fals! Aceasta este o neintelegere comuna al design-ului spatiilor mici, impreuna cu ideea ca mai putin mobilier transforma un apartament mic intr-unul ce arata mai mare. In schimb, mobilierul atent plasat si alegerea potrivita a culorilor creaza un spatiu ospitalier, cu stil, dincolo de dimensiunea sa diminutiv.
  
Reguli in alegerea culorii pentru locuintele mici Citeşte mai mult...
 

Stiluri de mobilier: trasarea liniilor si redefinirea conventiilor


    Ori de cate ori doresti sa decorezi sau redecorezi, cel mai frecvent sfat care vine este acela de a alege un stil si sa ramai cu el. Deci, ce este mai exact, acest stil? Ce defineste un stil si cate exista in ziua de azi? Fiecare casa are propriul stil, dar avem anumite clasificari in care se incadreaza toate. In cazul in care doar incepi sa planifici decorarea interiorului si esti in cautarea unui ghid de stil, iata cateva sfaturi care te vor ajuta, cu siguranta.

Mobilierul traditional


    Acesta este, fara indoiala, cea mai populara modalitate de a-ti concepe interiorul si exista un motiv pentru asta. Acest stil are un aspect oficial si casual, iar gradul de seriozitate poate fi modificat prin combinarea cu alte stiluri. Stilul traditional se bazeaza, in mare masura, pe mobilier de lemn in stil mahon, intunecat, piele in tonuri inchise si cateva piese de mobilier din lemn mai usoare, modificandu-l usor. Nu conteaza ce alegi, acest stil este intotdeauna fermecator.
 
 Mobilierul traditional
 
Stiluri de mobilier: trasarea liniilor si redefinirea conventiilor Citeşte mai mult...
 

Se poate converti piscina conventionala intr-o piscina naturala?


    O piscina naturala (sau "iaz natural de inot" - termenii inseamna acelasi lucru) consta in doua zone - o zona de inot adanca si centrala, precum si o zona mai putin adanca, inconjuratoare, prevazuta cu plante special alese pentru a purifica apa.

  Se poate converti piscina conventionala intr-o piscina naturala?
 
Se poate converti piscina conventionala intr-o piscina naturala? Citeşte mai mult...
 

Concepe-ti propriile corpuri de iluminat


    Cofrajele de oua, lego, pixuri, mixere si linguri de plastic: acestea sunt doar cateva dintre elementele care au fost transformate in minunate corpuri de iluminat. De ce cumparam corpuri de iluminat sau lampi cand am putea avea un candelabru uimitor sau lampa care pune gunoiul la o buna utilizare? Aceste exemple de eco-iluminare arata cat de elegante si distractive pot fi materialele reciclate - de la lumini ce merg pe baza de energie solara la lampi de biblioteca doi in unu.

Concepe-ti propriile corpuri de iluminat  Concepe-ti propriile corpuri de iluminat
 
Concepe-ti propriile corpuri de iluminat Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor Sfârşit

Pagina 6 din 12