Sculpturile decoreaza peisaje si cladiri
Sculpturile decoreaza peisaje si cladiri
Sculpturile decoreaza peisaje, muzee si cladiri, dar apa acopera majoritatea suprafetei Pamantului, facand din aceasta cea mai mare galerie de arta, din lume. Oceanul este plin de secrete, iar un parc subacvatic de sculpturi doar mareste misterule ascunse in adancimi. Recifele artificiale deghizate in sculpturi apar diferite in fiecare moment, in viziunea unui scafandru, pe masura ce nisipul se misca pe fundul oceanului, lumina soarelui patrunde la adancimi si unghiuri diferite, iar curentii de apa turbulenti se combina intr-un efect de caleidoscop ce incanta simturile. Aici vom descrie cateva sculpturi subacvatice unice si minunate, o arta a mediului inconjurator, pentru a incuraja procesul natural ecologic.
Corespondentul pierdut
Corespondentul pierdut portretizeaza un om care sta la un birou cu masina lui de scris. O colectie de articole din ziar, datand din anii 1970, acopera spatiul de lucru. Unele dintre aceste povesti raporteaza o data in istoria Grenadei, inainte de revolutie. Pe masura ce reciful artificial se modifica cu timpul, omul cu masina sa de scris se transforma intr-un recif de corali.
Timpul amesteca frumusetea artistica cu viata subacvatica
Figurinele din parcul de sculpturi subacvatice cantaresc 15 tone, dar distrugerea acestora este o parte din scopul acestei statui. Pe masura ce piesele interactioneaza cu mediul lor subacvatic, arta creste mai interesant si mai complex. Incet, copiii subacvatici evolueaza din desing-uri de arta unice in functionarea si adaptarea membrilor unei societati ce traieste sub apa.
Evolutia
Intr-un teren de joaca subacvatic, vicisitudinile continua sa se adapteze. Copiii se schimba si cresc, evolueaza, in mai mult de o unitate functionala intr-o societate marina. Aceste lucrari artistice se maturizeaza dintr-un stil de frumusete si culoare la altul.