100% natural: Iluzia luminii naturale redata de 3000 de LED-uri


Putem visa la tot ceea ce dorim pentru mai multe ferestre, dar unele cladiri amplasate unele langa altele fac imposibila trecerea luminii naturale in toate colturile. Un proiectant a gasit o solutie ciudata: un panou realist, socant realiste format din 3000 de lumini sub forma de LED-uri ascunse ce se potrivesc in perete si creaza iluzia unei iluminari generata de fereastra intr-o intrare intunecata si spatiile scarilor.

Iluzia luminii naturale redata de 3000 de LED-uri
 
100% natural: Iluzia luminii naturale redata de 3000 de LED-uri Citeşte mai mult...
 

Mese din beton cu spatiu pentru carti


Rafturile si sloturile de depozitare cladite inauntru pline cu carti politice invechite, aceasta masa solida din beton este la fel de mult o declaratie artistica despre permanenta si schimbare, pe cat este o piesa de mobilier functionala.

Mese din beton cu spatiu pentru carti
 
Masa din beton cu spatiu pentru carti Citeşte mai mult...
 

Cald sau rece? Robinetul ce se lumineaza si arata debitul apei


De cate ori ati trecut mana pe sub un cap de robinet pentru a testa temperatura apei manual, doar pentru a descoperi daca este calda sau rece? Ce s-ar intampla daca ati putea sari peste aceasta verificare si ati vedea imediat daca apa este calda sau rece?

Robinetul ce se lumineaza si arata debitul apei
 
Cald sau rece? Robinetul ce se lumineaza si arata debitul apei Citeşte mai mult...
 

Lichid pentru iluminat: corpuri de iluminat din materiale reciclate


Stai pe spate si toarna-ti un pahar de...lumina lichida? Acest idei luminoase provoaca notiunea prin care se evidentiaza ca iluminatul trebuie sa provina de la obiecte fixe, solide - lampi de masa sau lampi de podea, aplici si alte obiecte fixe nu reprezinta singurele surse de iluminare, aflate la dispozitia noastra.

Lichid pentru iluminat
Lichid pentru iluminat: corpuri de iluminat din materiale reciclate Citeşte mai mult...
 

Servicii de curatenie: reciclarea aduce bani


Chiar si aceia dintre noi care recicleaza tot la domiciliu pot fi prinsi intr-o enigma: caram sticla de suc in mana, toata ziua sau o aruncam la cel mai apropiat cos de gunoi? Aceasta masina automata cu functionare inversa ar putea face din aceasta alegere dificila un lucru de domeniul trecutului: va permite trecatorilor sa insereze cutii sau sticle atunci cand se afla pe drum. Si din moment ce GreenOps, compania care a produs aceasta masina, stie ca unii oameni au nevoie de un stimulent suplimentar pentru a face lucruri bune, cei ce recicleaza vor castiga puncte cu fiecare depunere ce poate fi rascumparata pentru premii.

Servicii de curatenie
 
Servicii de curatenie: reciclarea aduce bani Citeşte mai mult...
 

Sfarsitul lumii? Case subterane Anti-Apocalipsa


Ingrijorat de venirea sfarsitului lumii? Pentru cei care isi pot permite, o companie a creat complexe de locuinte subterane - adaposturi anti-bomba moderne de zile destinate pentru a supravietui oricarui scenariu apocaliptic.

Sfarsitul lumii? Case subterane Anti-Apocalipsa
 
Sfarsitul lumii? Case subterane Anti-Apocalipsa Citeşte mai mult...
 

Modele inteligente de usi culisante moderne


Usile glisante pot fi sisteme de separare a spatiilor, sisteme elegante, simple si sisteme de economisire a spatiului, daca oscilatiile va incurca si balamalele decorative nu sunt pe stilul tau.
 
Modele inteligente de usi culisante moderne

Aceste modele de usi sunt realizate pentru echilibrarea unui aspect elegant, contemporan, cu un stil clasic, transformand zidurile opace in lucrari translucide de arta moderna.
 
Modele inteligente de usi culisante moderne Citeşte mai mult...
 

Prize de monitorizare a consumului de energie electrica


    Iti vine sa te ascunzi atunci cand te gandesti cat de multa energie (si bani) consuma acele lumini de sarbatori? Nu iti face griji, pentru ca s-au descoperit aceste prize. Aici sunt doar trei din mai multe produse de monitorizare si/sau de reducere a consumului de energie electrica.
 
 Prize de perete
 
Prize de monitorizare a consumului de energie electrica Citeşte mai mult...
 

Hidrogel ce se regenereaza


    Varful petrolului este punctul in care rata maxima de extractie a petrolului la nivel mondial este atins, dupa care rata de productie intra in declin terminal. Prin urmare, atunci cand ne gandim la varful petrolului si ce metoda este cea mai buna pentru a taia consumul de combustibili fosili, cei mai multi dintre noi se gandesc numai la alternative de transport.

 Hidrogel ce se regenereaza
Hidrogel ce se regenereaza Citeşte mai mult...
 

Set de baie 2 in 1: toaleta si chiuveta


    Dispozitivele combinate de economisire a spatiului sunt in voga, dar putine dintre ele merg atat de departe ca acesta. Acest dispozitiv combo se pliaza pentru a descoperi o toaleta, o chiuveta, un raft si o oglinda, toate intr-un singur obiect si iesind din centru ca si caracteristicile unui cutit de dimensiuni gigantice, multi-functional.

Set de baie 2 in 1: toaleta si chiuveta
 
Set de baie 2 in 1: toaleta si chiuveta Citeşte mai mult...
 

Oamenii pot produce energie electrica


    In Africa rurala, accesarea energiei electrice este uneori o provocare. Pentru cei care au telefoane mobile, laptop-uri sau aparate de radio ce trebuie alimentate, dar nu au acces la reteaua electrica, este nevoie de o alternativa.

 Oamenii pot produce energie electrica
 
Oamenii pot produce energie electrica Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor Sfârşit

Pagina 2 din 8