Jaluzele realizate din tesaturi moderne


In acest articol, se vor asambla jaluzele din tesaturi vaporoase pentru a adauga modernitate in camera.

   Jaluzele realizate din tesaturi moderne
 
Jaluzele realizate din tesaturi moderne Citeşte mai mult...
 

Sfaturi si trucuri pentru ferestre


Pentru a obtine un aspect scump, cu o eticheta pe care este trecut un pret mic, investeste banii in ornamente, cordoane, ciucuri si franjuri. Ele imbraca frumos chiar si cele mai ieftine tesaturi.

Sfaturi si trucuri pentru ferestre
 
Sfaturi si trucuri pentru ferestre Citeşte mai mult...
 

Vopsea naturala


Pana la descoperirea petrolului si introducerea produselor chimice toxice, vopselele au fost create folosind ingrediente naturale, cum ar fi: ulei de in, var, cazeina din lapte, terebentina, uleiuri de citrice, creta si ulei de canepa. Pigmentii naturali au fost de asemenea folositi pentru a colora vopseaua.

Vopsea naturala
 
Vopsea naturala Citeşte mai mult...
 

Amenajari interioare in locuinta ta


Daca construiesti o casa noua, pastrand grinzile expuse intr-o incapere, acest lucru va adauga farmecul rustic interiorului, precum si textura. Cosuri suspendate, manunchiuri de plante uscate, flori salbatice sau siruri de usturoi din grinzi, vor adauga un interes tactil. Un plafon drapat cu o tesatura sau unul vopsit este romantic si distractiv. Dungi indraznete in rosu si alb, de exemplu, pot fi impregnate in camera copilului pentru o ambianta vesela.
 
 Amenajari interioare in locuinta ta
 
Amenajari interioare in locuinta ta Citeşte mai mult...
 

Sfaturi pentru demararea unui proiect de amenajare interioara


Cand incepeti un proiect de decorare, ar trebui sa evaluati mai intai camera respectiva, iar cel mai bun mod de a evalua o camera este aceea de a o goli. Cu mobilier, tratamente pentru fereastra si diverse opere de arta, plusurile camerei - si minusurile - sunt expuse. Este mult mai bine sa va ocupati de defecte in acest moment decat sa pierdeti bani si efort incercand sa le mascati mai tarziu. Verificati peretii, tavanele, ferestrele si lemnul. Exista sticla, ce trebuie inlocuita? Exista fisuri in ipsos?

Sfaturi pentru demararea unui proiect de amenajare interioara
 
Sfaturi pentru demararea unui proiect de amenajare interioara Citeşte mai mult...
 

Cum construiesti un birou


Un birou poate fi de mare ajutor in organizarea si gestionarea documentelor de uz casnic, si nu trebuie sa fie elaborate pentru a face o treaba buna. Acest model este usor de construit si poate fi utilizat chiar si atunci cand spatiul este limitat.

Cum construiesti un birou
 
Cum construiesti un birou Citeşte mai mult...
 

Perdele distractive si frumoase


Aceste perdele iau un nou aspect si adauga o rasucire distractiva si moderna in orice camera in care sunt amplasate.

Perdele distractive si frumoase
 
Perdele distractive si frumoase Citeşte mai mult...
 

Pereti din scoici


Utilizarea scoicilor creeaza o senzatie instantanee ca si cum ai fi pe plaja, chiar si in mijlocul iernii. Pentru un perete mare se foloseste o tehnica de adeziune pentru a aduce malul marii in camere ta. Poti utiliza, de asemenea, aceasta tehnica pentru mobilier.

Pereti din scoici
 
Pereti din scoici Citeşte mai mult...
 

Idei pentru  cada de baie, toaleta si placarea cu gresie si faianta


Este usor sa fi indus in eroare gandind ca propria ta camera de baie va fi la fel de minunata, contemporana, curata si linistita ca si cele afisate in imaginile alaturate. Cu toate acestea, vom prezenta in continuare unele design-uri foarte inspirate de faianta si gresie, toaleta, modele de cada de baie combinate cu chiuveta, dus si corpuri de iluminat ce ilustreaza nu numai idei de design specifice pentru baie, ci si strategii mai generale si solutii pentru uz profesional.

Idei pentru  cada de baie, toaleta si placarea cu gresie si faianta
 
Idei pentru cada de baie, toaleta si placarea cu gresie si faianta Citeşte mai mult...
 

Pavarea terasei casei tale


Peisajul suna complex pentru aceia dintre noi care nu sunt inzestrati cu idei verzi - dar realizarea de drumuri, terase sau punti pentru a defini spatiul intr-o gradina sau curte poate fi la fel de simplu ca transarea unei sectiuni din lemn si umplerea lacunelor cu nisip.

Pavarea terasei casei tale
 
Pavarea terasei casei tale Citeşte mai mult...
 

Cum sa mentineti un dus curat


    Dusul zilnic pe care il faci te face curat. Cu toate acestea, locul unde te speli poate ajunge murdar, de asemenea. Lucrurile pe care le atingi, ca accesoriile de baie, sampon si sapun pot constitui un refugiu pentru bacterii. Nu uita de pereti. Peretii dusului pot acumula la fel de multa mizerie ca si podeaua dusului. Pentrue a mentine un dus curat, ia aminte la sfaturile de mai jos.

Cum sa mentineti un dus curat
 
Cum sa mentineti un dus curat Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor Sfârşit

Pagina 2 din 8