CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare

CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare

actualizat la
20.05.2020
vizualizări
1189
1 voturi
status
actualizat

Firma CORAL IMPEX este specializată în servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, combatere a insectelor și dăunătorilor de orice tip, tratamente fitonsanitare, dar și controlul păsărilor dăunătoare. Permanenta adaptare la cerințele pieței și seriozitatea de care dă dovadă în realizarea tuturor acestor activități fac din Coral Impex alegerea avantajoasă pentru tot ceea ce ține de tratarea, curățarea și ținerea la distanță a dăunătorilor și microorganismelor.

Coral Impex utilizează tehnici proprii de combatere a insectelor și rozătoarelor în unități unde nu este permisă folosirea substanțelor toxice. Cu ajutorul experienței de peste 25 ani în domeniu, dar și a serviciilor de calitate prestate, compania se mândrește cu o serie de clienți de renume precum: Coca-Cola România, Philip Morris România, Interbrew Efes Brewery, British American Tobacco, Interbrew Efes Brewery și nu numai. Compania s-a impus și pe piața românească, încheind colaborări cu primăriile din peste 30 de orașe din țară.

servicii DDD coral impex

Coral Impex - Alegerea potrivită pentru tratamente fitosanitare, deratizare, dezinsecție și dezinfecție!

Obiectivele după care se ghidează echipa Coral Impex sunt: eficiența, competența și satisfacerea nevoilor fiecărui client în parte. Activitatea firmei se bazează pe onestitate și corectitudine, onorând la timp promisiunile și obligațiile asumate, oferind calitate la standarde europene! Încă din anul 2007, compania Coral Impex este membru observator în cadrul British Pest Control Association, asociație ce reunește cele mai importante companii de profil din Europa.

Până în momentul de față, Coral Impex a realizat numeroase tratamente de dezinsecție pentru o varietate de spații precum: magazine alimentare, depozite, spitale, penitenciare, hoteluri, restaurante, baruri, unități de învățământ, blocuri, parcuri, sedii de firmă, unități de învățământ și spații verzi municipale. Echipa Coral Impex asigură servicii de dezinsecție adaptate fiecărei locații în parte, utilizând echipamente și produse insecticide de cea mai bună calitate.

Dacă întâmpinați probleme cu rozătoarele, firma Coral Impex este aliatul de care aveți nevoie în monitorizarea permanentă a infestării, determinarea evoluției stadiului de infestare și realizarea dezinsecției necesare. Nici problemele întâmpinate de plante nu mai sunt un secret pentru profesioniștii Coral Impex care pot asigura combaterea bolilor la plante, dar și erbicidarea plantațiilor, terenurilor sau pavimentelor. Întreaga gamă de produse utilizate de Coral Impex este avizată de Ministerul Agriculturii și prezintă o toxicitate scăzută.

Coral Impex efectuează tratamente de DERATIZARE, DEZINSECȚIE și DEZINFECȚIE la nivel național!

Galerie fotografii CORAL IMPEX - Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare

Servicii oferite de CORAL IMPEX:

Combaterea Insectelor Combaterea Rozătoarelor

 Tratamente de dezinsecție pentru toate categoriile de utilizatori:

 • sedii de firmă, depozite și magazine alimentare, unități de producție, unități spitalicești, penitenciare, restaurante, baruri, hoteluri, unități de învățământ, ferme zootehnice, asociații de proprietari, parcuri și spații verzi municipale.

 Dezinsecția poate fi:

 • Preventivă (profilactică) care are scopul de a împiedica înmulțirea și răspândirea dăunătorilor, prin crearea de condiții nefavorabile dezvoltării acestora. Ea trebuie să aibă caracter permanent, de preferință la intervale de maxim 3 luni;
 • Curativă (terapeutică sau de combatere) în focar, care urmărește distrugerea și îndepartărea insectelor și antropodelor din unitatea asupra căreia se acționeaza; ea se realizează la intervale repetate de 10 – 14 zile pentru distrugerea focarelor, fiind urmată apoi de dezinsecția profilactică

 Măsuri profilactice

 • Aceste măsuri constau în salubrizarea permanentă a colectivităților urbane și rurale, la nivelul exigențelor sanitare și de protecție a mediului înconjurător, precum și din îndepărtarea depozitelor de gunoaie, a resurselor de hrană și ambalaje, indeosebi din subsoluri, podurile locuințelor și depozitele de lemne, alimente furaje etc.

 Măsuri de combatere

 • Aceste măsuri specifice pot fi diferite de la o locație la alta, în funcție de profilul de activitate, expunerea la infestare a locației respective s.a.
Dezinfecție Tratamente Fitosanitare
 • bazine de apă ce deservesc populația
 • arhive de documente
 • ferme zootehnice
 • piscine sau bazine de înot
 • mijloace de transport
 • unități de învățământ școlare și preșcolare
 • unități spitalicești
 • instituții publice
 • depozite alimentare, farmaceutice
 • unități de producție
 • gropi de gunoi
 • birouri etc.
 • plantații de arbori fructiferi
  • grădini și curți private
   • aliniamente de vegetație ornamentală municipală: în localități precum: Brașov, Cluj-Napoca, Brăila, Alba Iulia, Unitatea Fitosanitară Prahova, Tulcea etc.
Combaterea dăunătorilor din industria alimentară Controlul păsărilor dăunătoare
 • Eliminarea riscului biologic determinat de dăunători trebuie urmărit pe întreg traseul alimentelor, de la faza de producție, până ajunge la consumatorul final.
  • Pentru a efectua un control eficient asupra presiunii cauzate de insecte și rozătoare sunt necesare măsuri de prevenire și de combatere
   • Coral Impex utilizează produse a căror eficiență a fost testată, iar mijloacele de aplicare sunt adaptate fiecărui tip de locație în parte
    • Firma utilizează aparate insectoare ce emană lumină ultravioletă care au rolul atât de a oferi indicii cu privire la specia de insectă ce exercită presiune asupra spațiului respectiv, cât și asupra gradului de infestare
     • Pentru spații mai elegante (birouri, restaurante, săli de ședință, hoteluri) pot fi utilizate insectocutoare special concepute și care au un aspect deosebit.
 • plasă de protecție pentru tavan (500 mp) împotriva păsărilor

CERTIFICĂRI CORAL IMPEX:

Firma Coral Impex întrunește standardele de asigurare a calității, protecția mediului, sănătatea și securitatea ocupațională prin:

 • Certificatul de autorizare pentru Sistemul de Management al Calității, conform standardului SR EN ISO 9001:2008, eliberat de Lloyd's Register Quality Assurance;
 • Certificatul de autorizare pentru Sistemul de Management al Mediului, conform standardului SR EN ISO 14001:2005, eliberat de AEROQ;
 • Certificatul de autorizare pentru Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale, conform standardului OHSAS 18001:2008, eliberat de AEROQ;
 • Certificatul de autorizare pentru Sistemul de Management al Siguranței Alimentare, conform standardului SR EN ISO 22000:2005, eliberat de Lloyd's Register Quality Assurance;
 • Licența Clasa I de la A.N.R.S.C. - ceea ce conferă dreptul de prestare a serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție comunităților urbane.

Coral Impex Servicii DDD

În anul 2007, activitatea firmei Coral Impex a fost recunoscută pe plan internațional când a obținut premiulLeader in prestige and quality din partea revistei de comerț internațional „Actualidad” din Spania și diploma „Exellence for performance corresponding to European Union Standards” din partea European Association of Craft, Small and Medium-Sized Enterprises, iar în anul 2008 a obținut premiul „Special Award for Impressive Results in Its Activity” din partea World Association for Small and Medium Enterprises.

În anul 2013, la Montreux, în Elveția (în 30 iunie - 2 iulie), în cadrul Summit-ului Liderilor de Afaceri organizat de către Europe Business Assembly (EBA, Oxford, Marea Britanie), firma Coral Impex a fost laureată la secțiunea „pest control”, obținând premiulBest Enterprise. În același timp, domnul Alexandru Badea, fondatorul și directorul general al companiei a fost laureat cu premiul „Manager of the Year”. Prestigioasa gală antreprenorială de la Montreux a reunit personalități de prestigiu din lumea afacerilor europene și mondiale - lideri ai camerelor de comerț, diplomați, oameni de afaceri, finanțatori, asociații de afaceri, uniuni de afaceri, sindicale profesionale și oameni de știință din peste 30 de țări.

În 29 septembrie 2013, la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, în ambianța exclusivistă din Atlantis Palm Hotel, Confederația Mondială a Afacerilor (WORLDCOB) a desemnat firma Coral Impex ca laureat al premiuluiWorld Business Leader, iar pe domnul Alexandru Badea l-a premiat pentru Excelența în Business. De asemenea, firma a fost desemnată „Membru de Elită” al Confederației Mondiale a Afacerilor.

În 8 decembrie 2013, la Viena, în Austria, Societatea Europeană pentru Cercetarea Calității (ESQR) a decernat firmei Coral Impex „Premiul European pentru Bune Practici”, ca recunoaștere pentru activitatea de excepție. În 31 martie 2014, la Berlin - Germania, Coral Impex a primit premiulThe Global Green Award 2014 pentru excelenta cultivare și aplicare a valorilor protecției mediului și dezvoltării durabile, din partea Asociației Internaționale „Other Ways”. Cu toate aceste premii, firma Coral Impex s-a înscris în elita comunității europene și mondiale de afaceri, plasându-se în topul firmelor cu profil DDD (pest control) din Europa.

În prezent, firma Coral Impex deține 10 centre de deservire a populației în orașele Cluj-Napoca, Brașov, Târgu-Mureș, Ploiești, Pitești, Slatina, București, Tulcea, Alba-Iulia și Zalău. De asemenea, aceasta a realizat lucrări de anvergură în orase precum: Iași, Brăila, Galați, Piatra Neamț, Videle, Alexandria, Tn. Măgurele, Slobozia, Sfântu Gheorghe, Rm. Vâlcea, Oradea, Harghita, Turda, etc.

Contact CORAL IMPEX SRL

 • Telefon: 0244 517 610
  Fax: 0244 517 610
 • Persoana de contact: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.coralimpex.ro
 • Adrese:

  Str. Podul Înalt, Nr. 6, Bl. 4C, Parter, Ploiești

  Servicii și în județul Timiș!

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma CORAL IMPEX SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi CORAL IMPEX SRL, Tel: 0244 517 610

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti CORAL IMPEX SRL, poți acorda un vot în TIMIS CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

RIVER COMPANY - Echipamente curățenie industrială - Pompe de presiune - Aparate de spălat - Utilaje hidrosablare
18.03.2021
325 vizualizari

RIVER COMPANY - Echipamente curățenie industrială - Pompe de presiune - Aparate de spălat - Utilaje hidrosablare

RIVER COMPANY, firmă înființată în 1999, activează în domeniul curățeniei industriale, asigurând o gamă diversă de echipamente. Printre produsele destinate domeniului se enumeră: pompe de presiune, aparate pentru spălătorii de autoturisme și autocami...
CONVAR IMEX - Vânzare echipamente de curățenie stradală și deszăpezire, piese și consumabile
04.02.2021
10047 vizualizari

CONVAR IMEX - Vânzare echipamente de curățenie stradală și deszăpezire, piese și consumabile

Firma CONVAR IMEX comercializează echipamente de curățenie stradală pentru terenuri, platforme, parcări, drumuri și spații industriale. Din portofoliul de produse mai fac parte și echipamentele de deszăpezire - lame drepte, lame variabile, pluguri, f...
HOLDAMNN - echipamente si materiale consumabile pentru curatenie
7.07.2008
4834 vizualizari

HOLDAMNN - echipamente si materiale consumabile pentru curatenie

Succesul afacerii dumneavoastra depinde de luarea deciziilor corecte si alegerea unor parteneri puternici. Competitia continua pentru performanta ne determina sa fim tot mai exigenti cu serviciile si produsele pe care le oferim. Aceeasi exigenta o tr...