EVALIGHT - Corpuri de iluminat, candelabre, lustre și veioze

EVALIGHT - Corpuri de iluminat, candelabre, lustre și veioze

actualizat la
09.06.2020
vizualizări
6170
7 voturi
status
actualizat

EVALIGHT dispune de un lanț de magazine de specialitate care oferă corpuri de iluminat în diverse stiluri, de la stilul clasic, modern, până la vintage, retro sau industrial. Furnizăm soluţii inovatoare şi profesionale pentru corpuri de iluminat care permit crearea unei atmosfere sofisticate şi confortabile, precum şi experimentarea, într-un mod unic şi inedit, a interacţiunii dintre lumina şi arhitectura spaţiului respectiv.

Magazinul online Evalight oferă candelabre, lustre, spoturi, aplice, veioze, lămpi, becuri, dar și mobilă și decorațiuni interioare și exterioare de excepție, pentru ca momentele alături de cei dragă să rămână amintiri plăcute și datorită acestor detalii. Corpurile de iluminat sunt alegerea perfectă atât pentru camere de zi, dormitoare, bucătării, băi, birouri, cât şi pentru spaţii exterioare cum sunt terasele, grădinile şi piscine. În completarea acestora, oferta Evalight conţine şi o gamă modernă şi elegantă de piese de mobilier şi accesorii pentru mobilă, comercializate sub marca EVAMBIENT.
evalight2
Soluţiile furnizate de EVALIGHT şi EVAMBIENT se pretează atât pentru vile şi case de lux, birouri, săli de conferinţe, expoziţii, galerii de artă şi cultură, biserici, cât şi pentru amenajări personalizate şi stilizate pentru saloane pentru petreceri, nunţi şi alte evenimente speciale, restaurante, hoteluri, baruri, centre spa & wellness. Pentru a vă oferi cele mai inovative şi moderne soluţii pentru iluminat, durabile şi cu un design superior, Evalight colaborează direct cu arhitecţi, stilişti şi designeri cu expertiză şi profesionalism în cerinţe de amenajări interioare.

EVALIGHT se mândreşte cu faptul de a fi distribuitor în exclusivitate al unor branduri de top din Europa, cum sunt: Faro Barcelona Spania, Bejorama Spania, Glass LPS Cristal Bohemia, Tekielak Polonia, Sollux Lighting Polonia şi Vondom Spania. Totodată, Evalight deţine un depozit regular, cu marfă pe stoc, şi este şi distribuitor engross, având contracte speciale cu arhitecţi, designeri de interior şi magazine de mobilă şi lustre în toată ţară.

Evalight - Corpuri de iluminat unice și elegante

Faro Barcelona Spania are o expertiză marcată de peste 60 de ani de învăţare şi experienţă. Corpurile de iluminat şi lustrele sunt proiectate în stil unic, cu un design foarte modern, cu scopul de a crea o atmosferă sofisticată şi elegantă, care să îmbine, într-un mod adecvat, estetica cu funcţionalitatea şi confortul în utilizare.

Fiecare corp de iluminat oferă caracteristici moderne, minimaliste şi cu un design uimitor şi original, cu iluminat led, care sunt rezultatul experienţei şi pasiunii echipei de designeri renumiţi cu care lucrează. Totodată, Faro Barcelona, care este leader şi în iluminat exterior, pune la dispoziţia designerilor, arhitecţilor, magazinelor şi centrelor comerciale, un catalog complet de ventilatoare şi sisteme de iluminat profesionale.

Bejorama Spania este o companie cu peste 50 de ani de experienţă dedicată fabricării de corpuri de iluminat, lustre, aplice, candelabre de lux, lămpi şi soluţii de iluminare. Corpurile de iluminat Bejorama au design propriu şi sunt fabricate complet manual, îndeplinind cele mai înalte exigenţe, fiind preferate de către persoanele care preţuiesc pacea, stabilitatea şi înalta calitate.

Alegerea celor mai bune materii prime, împreună cu expertiza meşterilor şi a proceselor de producţie optimizate garantează satisfacţia alegerii corpurilor de iluminat Bejorama. Toate lămpile şi corpurile de iluminat de la Bejorama sunt unice şi remarcabile şi, în acelaşi timp, fiabile şi durabile, ceea ce le face să fie în top preferinţe.

Glass LPS Cristal Bohemia® este singurul producător de candelabre de cristal din Republica Slovacia, cu o experienţă a peste 45 de ani în producerea de candelabre şi decoraţiuni din cristal. Manopera de înaltă calitate, materiale de calitate, forme atemporale şi tradiţia de producător vechi fac candelabrele de cristal Bohemia® celebre în lume. Corpurile de iluminat sunt certificate de centrul de testare slovac SR şi de un centru de certificare european CE.

Elemente de cristal şi ornamente, boluri şi pahare sunt realizate cu tehnologii diferite - cum ar fi cu prese de maşini, instrumente de suflare sau şlefuire cu mâna. Procesarea cristalului în culori - pictură, emailare şi şlefuirea cristalului în mai multe straturi se face de obicei manual. Candelabrele Glass LPS Cristal Bohemia pot fi furnizate cu ornamente Swarovski Elements® de obicei, doar în caz de comenzi speciale.

Tekielak Handmade Polonia, deşi şi-a început activitatea în anul 2008, ca urmare a unei colaborării excelente cu designeri renumiţi, a primit, în foarte scurt timp, o serie de premii şi distincţii locale şi internaţionale.

În magazinul EVALIGHT veţi găsi o colecţie unică de lămpi antice din alamă patinată, realizate manual din alamă de calitate superioară, prelucrate atent şi în mod ecologic. Suprafaţa de alamă patinată se obţine printr-un proces de prelucrare special, ceea ce face ca aceste lămpi să aibă un aspect artizanal de calitate superioară şi inedit.

Sollux Lighting, un brand inovator din Polonia, oferă o colecţie de corpuri de iluminat inovatoare şi proiectate în stil unic pentru a crea o atmosferă sofisticată şi elegantă. În limba spaniolă, SOL înseamnă Soare, iar în limba latină, LUX înseamnă Lumina.

Lămpile şi corpurile de iluminat sunt prelucrate manual, în cooperare cu meşteri polonezi cu experienţă, care produc chiar şi cele mai mici elemente cu o atenţie şi o precizie incredibilă. Este ceea ce face ca toate colecţiile Sollux Lighting să conţină produse de cea mai înaltă calitate care satisfac cerinţele şi celor mai exigenţi clienţi, care îşi doresc mai mult.

Colecţia de corpuri de iluminat EVALIGHT a fost creată din dorinţa de a creşte confortul şi eleganța în spaţiile de locuit, apartamente sau birouri, precum şi pentru a aduce un plus de unicitate şi elegantă în spaţii mai complexe, cum sunt cele din restaurante, hoteluri, baruri, centre spa & wellness, saloane de nunţi şi petreceri.

Combinaţia perfectă dintre eleganță, unicitate, funcţionalitate şi confort în utilizare determinp ca EVALIGHT şi EVAMBIENT să fie alegerea potrivită pentru crearea unei atmosfere plăcute, sofisticate şi confortabile, care încântă de la prima vedere, fiind perfectă pentru orice spaţiu doriţi. Pentru mai multe idei şi inspiraţie, precum şi pentru a solicită o ofertă personalizată, răsfoieşte catalogul online EVALIGHT şi te asigurăm că vei fi surprins într-un mod plăcut şi ingenios.

Pentru că eşti o persoană deosebită, ai nevoie de corpuri de iluminat elegante şi unice care să pună în valoare momentele tale speciale.
 
www.evalight.ro www.evambient.ro
www.universul-luminii.ro www.farobarcelona.ro www.elustre.ro  
www.lustrecristal.eu

Galerie fotografii EVALIGHT - Corpuri de iluminat, candelabre, lustre și veioze

Produse oferite de EVALIGHT:

Corpuri de iluminat Interior modern
 • Lustre VINTAGE, RETRO, INDUSTRIA Style
 • Candelabre
 • Lustre moderne
 • Pendule și lustre suspendate
 • Lustre casa scării
 • Lustre moderne aplicate
 • Plafoniere moderne
 • Aplice de perete moderne
 • Aplice de perete simple
 • Aplice pentru baie, oglindă, tablou
 • Plafoniere cu protecție pentru baie
 • Lustre - Iluminat pentru camera copii
 • Lustre cu ventilator
 • Spoturi - iluminat - cu 1 spot
 • Spoturi - iluminat - cu 2 spoturi
 • Spoturi - iluminat - cu 3 spoturi
 • Spoturi - iluminat - cu 4 spoturi
 • Spoturi - iluminat - cu 5 și 6 spoturi
 • Spoturi încastrate - tavan fals / perete
 • Spoturi aplicate - tavan / perete
 • Spoturi, Proiectoare pe șină
 • Veioze de birou moderne
 • Veioze de masă
 • Lămpi de masă
 • Lampadare
 • Neoane
 • Benzi LED, iluminat tehnic pentru scafe, bucătărie
Iluminat Interior LED Iluminat Interior Clasic Iluminat Interior Rustic
Lustre Cristal Iluminat Exterior Iluminat Tehnic Profesional
Iluminat Festiv Becuri de iluminat Iluminat Fier Forjat de Lux
Mobilă și decorațiuni

Servicii oferite de EVALIGHT:

Consultanță de specialitate Comenzi ONLINE Comenzi prin TELEFON
Comenzi prin E-MAIL Livrare

Contact EVALIGHT SRL

 • Telefon: 0785 292 548; 0786 539 779; 0770 261 740; 0760 240 448; 0770 219 086
  Fax: 0256 218 429
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Showroom Dumbrăvița:
  Str. Bartok Bela, Dumbrăvița, judeţ Timiș
  Tel.: 0256 705 405

  Showroom București:
  Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, Nr.30, parter, Sector 1, București
  Tel.: 031 42 07 766


   
  Depozit:
  Calea Sagului, nr. 153, Timișoara

  Sediu:     
  Strada Nicolaus Lenau, nr. 5, Arad

 • Adresa WEB: https://www.evalight.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma EVALIGHT SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi EVALIGHT SRL, Tel: 0785 292 548; 0786 539 779; 0770 261 740; 0760 240 448; 0770 219 086

7 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti EVALIGHT SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

LUMILUX - corpuri de iluminat - aparataj si materiale electrice
3.07.2008
8097 vizualizari

LUMILUX - corpuri de iluminat - aparataj si materiale electrice

Lumilux S.R.L. a fost infiintata in aprilie 1996 si are ca obiect principal de activitate, vanzarea in sistem en gros de corpuri de iluminat, aparataj si materiale electrice. Cifra de afaceri a crescut an de an, astfel ca in anul 2005 aceasta a depas...
ENERGY SYMBOL TRANS - Instalații electrice, branșamente electrice, iluminat public
08.07.2020
4122 vizualizari

ENERGY SYMBOL TRANS - Instalații electrice, branșamente electrice, iluminat public

ENERGY SYMBOL TRANS este o firmă specializată în execuția de instalații electrice de utilizare industriale și civile, branșamente electrice individuale și colective, de joasă și medie tensiune. Cu o prezență pe piață din 2011, compania oferă servicii...
AVONI LIGHTING - Comercializare corpuri de iluminat - Proiectare instalații de iluminat
06.09.2018
5214 vizualizari

AVONI LIGHTING - Comercializare corpuri de iluminat - Proiectare instalații de iluminat

Înființată în anul 2010, compania AVONI LIGHTING importă și comercializează o gamă largă de corpuri de iluminat pentru pentru orice tip de spațiu: lustre, candelabre, aplice, veioze, lampadare, plafoniere, corpuri de iluminat de exterior. În showroom...