GRAND PARK TOWER – ansamblu apartamente noi în Timișoara

GRAND PARK TOWER – ansamblu apartamente noi în Timișoara

actualizat la
11.10.2021
vizualizări
1465
1 voturi
status
actualizat

GRAND PARK TOWER este un nou proiect imobiliar marca Grand Park, constând într-un imobil cu 49 de apartamente cu 2 și 3 camere, spații comerciale, locuri de parcare subterane și exterioare, în cea mai dinamică zonă din Timișoara, Calea Torontalului, lângă Vox Technology Park.

Grand Park Tower

Ansamblul rezidențial va fi dotat cu echipamente de joacă pentru copii, iar zona verde se va amenaja cu gazon și vegetație aleasă de către specialiștii în arhitectură peisagistică.

Grand Park este parte integrantă a companiei Tellus Invest, a doua companie din Romania în domeniul imobiliar, conform Forbes 2019. Aceasta activează în domeniul imobiliar şi al construcţiilor, având o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Grand Park Tower Residence - noul proiect marca Grand Park

Grand Park Tower Residence este noul proiect marca Grand Park și se dezvoltă în zona Torontalului din Timișoara, în proximitatea clădirii de birouri Vox. Desfășurat pe o suprafață de teren de 1.770 mp, imobilul cu înălțimea S+P+8E+Etaj retras dispune de 49 de apartamente cu 2 și 3 camere, locuri de parcare subterane și exterioare, parter comercial și spații verzi.

Din gama de proiecte imobiliare a dezvoltatorului Grand Park fac parte peste 3000 de apartamente noi, construite în ansamblurile rezidențiale din Cluj-Napoca, București și Timișoara: Grand Park Residence, Grand Park Sud, Grand Park Pipera, Bonjour Residence, Junior Residence și altele.

Galerie fotografii GRAND PARK TOWER – ansamblu apartamente noi în Timișoara


GRAND PARK TOWER oferă:

 • 49 de apartamente noi, spațioase și confortabile, situate în imobil S+P+8E+ER;
 • Spații comerciale;
 • Locuri de parcare subterane și exterioare;
 • Un nivel de parcări subterane pregătit pentru montare stații de încărcare autoturisme electrice și hybrid;

Contact GRAND PARK TOWER

 • Telefon: 0749 141 141
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Calea Torontalului 79, Timişoara

 • Adresa WEB: https://www.grandparktower.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma GRAND PARK TOWER. Pentru orice informaţii, contactaţi GRAND PARK TOWER, Tel: 0749 141 141

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti GRAND PARK TOWER, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de: