PISCINE24 - Magazin piscine și accesorii piscine

PISCINE24 - Magazin piscine și accesorii piscine

actualizat la
04.02.2019
vizualizări
1664
3 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2019. Dacă dețineți această firmă click aici.

Magazinul PISCINE24 vă pune la dispoziție diverse modele de piscine, accesorii pentru piscine, dar și echipamente. Printre produsele magazinului puteți regăsi piscine supraterane, piscine îngropate, produse pentru îngrijirea apei, aspiratoare, filtre, prelate pentru acoperirea piscinei și echipamente pentru încălzirea sau dezumidificarea piscinei.

Piscinele oferite de PISCINE24 sunt atent selecționate de la producători de renume, iar calitatea este unul dintre criteriile care le recomandă. Clienții pot alege dintr-o gamă variată de dimensiuni sau forme: între 3 și 20 metri lungime, cu montare supraterană sau îngropată.

La PISCINE24 puteți achiziționa piscine, accesorii și echipamente de calitate superioară!

Magazinul vă prezintă o gamă vastă de articole pentru piscine: produse pentru îngrijirea apei (soluție anti-alge, kit testare PH, stabilizator metale și calcar, clor, detergent pentru linia apei, absorbante pentru mizeriile din apă), produse pentru întreținerea piscinei (aspiratoare piscină, filtre piscină), accesorii acoperire piscină (prelate, acoperiri retractabile), cascade de apă, echipamente tehnice (încălzire piscină, dezumidificare piscină, schimbătoare de căldură).

De asemenea, gama de produse conține și pardoseli pentru piscine și terase Relazzo - REHAU. Avantajele acestora sunt materialele de calitate, sistemul inovativ de montaj, durabilitatea formei, rezistența la intemperii și îngrijirea facilă, având o paletă extinsă de culori.

Echipa PISCINE24 îți stă la dispoziție cu cele mai bune produse pentru tine și familia ta. Aceasta este mereu pregătită să îți ofere consultanță și să îți prezinte cele mai bune soluții pentru a te bucura fără griji de zilele călduroase.

Galerie fotografii piscine24 - magazin piscine și accesorii piscine

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2019. Dacă dețineți această firmă click aici.

Produse oferite de PISCINE24:

Piscine

Produse pentru îngrijirea apei

Aspiratoare și filtre pentru întreținerea piscinei Sisteme de acoperire pentru piscină
Accesorii piscină Produse pentru relaxare la piscină
Echipamente tehnice piscină Pardoseli pentru piscine și terase

piscine24

Servicii oferite de PISCINE24:

  • LIVRARE PRODUSE
  • CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE

Contact PISCINE24

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2019. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

DNS HERMES - Gresie și faianță, parchet și articole sanitare
24.07.2020
6842 vizualizari

DNS HERMES - Gresie și faianță, parchet și articole sanitare

DNS HERMES este o firmă specializată în comercializarea soluțiilor inteligente și elegante pentru proiecte deosebite de amenajare interioară. Puteți alege dintr-o gamă extinsă de produse: gresie, faianță, mozaic, gresie porțelanată, granit, obiecte ș...
Hydroline
04.10.2017
2779 vizualizari

Hydroline

HYDROLINE este o firmă care are ca principal obiect de activitate producerea și distribuția de saune, piscine și căzi cu hidromasaj. Încă din anul 2006 am devenit unic distribuitor al produselor Sundance Spas California, o gamă de prestigiu în instal...
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
4834 vizualizari

BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a comanda un nou...