Design interior - introducerea covoarelor

Design interior - introducerea covoarelor


    Nu a fost niciodata ceva simplu in ceea ce priveste covoarele. Odata cu cel mai mare semn de ostentatie si una dintre unitatile standard de comert international, statutul covoarelor a fost lovit din greu in perioada productiei in masa - putin mai mult decat ceva cu care te stergi pe picioare. Dar acum? De la terenul relaxant ce se ruleaza la monstrii cu prea multi dinti, design-ul covoarelor se bucura de aceeasi revenire ca orice alt element de mobilier. Pe care din aceste exemple l-ai alege?

Design interior - introducerea covoarelor
 

Covorul fulgi de nea


    Poate ca acest designer a dus ideea putin cam prea departe. Covorul sub forma de fulgi de nea arata ca o ferma australiana, de ziua oii - de fapt, este formata din fibre de plastic transparente tesute impreuna pentru a simula zapada. Rezultatul este haotic, cu un aspect artistic si, probabil, foarte distractiv.

Covorul fulgi de nea

Covorul sub forma de pista de curse


    Un covor care se adreseaza strict celor carora le plac cursele de masini. Aceste doua covoare sunt concepute pentru a va conduce de jur imprejur. Primul covor este o autostrada sub forma de spaghete de la care nu exista nici o cale de scapare (puteti testa acest lucru, folosind masini din lemn care vin gratuite odata cu acest covor). Pentru un control mai creativ sistemul modular al celui de-al doilea covor reprezinta o serie de fragmente pe care le asezi jos, pentru a forma traseul ales de voi.
 
 Covorul sub forma de pista de curse

Covorul Sajjedeh 1426


    Rezolvarea unei probleme vechi de secole este reprezentata de aceasta piesa de tehnologie impresionanta ce se numeste Sajjadeh 1426. Este un covor pentru rugaciuni electrico-luminescent sofisticat cu un design care sclipeste mai intens atunci cand capul covorului este indreptat aratand spre Mecca (gratie compasului si GPS-ului introdus in interiorul covorului).
 
 Este un covor pentru rugaciuni electrico-luminescent sofisticat
 

Covorul pentru papuci


    Si pentru acele dimineti de iarna, atunci cand este atat de dificil sa te ridici din pat pentru ca stii ca podeaua este foarte rece, va recomandam covorul in care este inclusa o pereche de papuci de casa caldurosi.
 
 Covorul pentru papuci