Declarație privind politica de confidențialitate

Prin contactarea firmelor care se promovează prin intermediul acestui site, datele sunt transmise pe email către respectiva firmă. Acest site nu stochează date cu caracter personal.
Vă invităm să vă informați cu privire la politica noastră de confidențialitate care include scopurile noastre cu caracter comercial. Dacă aveți alte întrebări suplimentare despre accesarea sau corectarea datelor personale vă rugam să ne contactați.

1. Normative legislative

SC LIVE COMMUNICATIONS SRL în calitate de deținător și operator al site-ului TIMISCONSTRUCT.RO numit în continuare "PROPRIETAR", se conformează normativelor regulamentului GDPR (Regulamentul General pentru Protecția Datelor) în colectarea și procesarea datelor cu caracter personal de la vizitatorii site-ului mai sus menționat, numiți în continuare "UTILIZATORI / UTILIZATOR".

Prin "regulament" se înțelege legea uniformă la nivel european la care face referire, iar prin date se înțeleg datele personale ale utilizatorilor. GDPR trebuie respectat de orice persoană juridică care comercializează produse sau servicii persoanelor cetățeni ai UE. Mai multe informații despre regulamentul GDPR puteți afla de pe pagina http://www.dataprotection.ro/ sau de pe portalul european https://www.eugdpr.org/.

2. Date cu caracter personal, consimțământ, procesare

Toate datele cu caracter personal: nume și prenume persoane de contact, fotografii, numere de telefon, adrese de email, precum și alte informații publicate în paginile firmelor înscrise pe acest site, sunt furnizate și publicate pe acest site în urma unui acord scris. Acordul scris constituie consimțământul pentru procesarea și publicarea acestor informații în paginile firmelor.
Prin completarea datelor în formulare și efectuarea acțiunilor de bifare explicită a căsuţelor de confirmare, utilizatorul şi-a dat un consimţământ liber exprimat, informat și direcționat către prezenta declarație de confidențialitate.
Atunci când se prevede necesitatea acceptului explicit este prezent un buton / control care să ofere posibilitatea de a exprima acordul sau refuzul în mod corespunzător.
Consimțământul nu este o precondiţie pentru stabilirea unei relații comerciale și nu creează nici un fel de obligații contractuale.

3. Utilizarea datelor cu caracter personal, confidențialitate

Acest site este securizat HTTPS în transferul informației dintre server și utilizatori. Toate formularele incluse în acest site NU stochează date cu caracter personal, ci le transmit prin intermediul serviciilor de email către firmele înscrise, pe adresa de email specificată de fiecare firmă. Aceste date transmise prin email, pot fi stocate conform legislației în vigoare de terțe părți precum furnizorii de legături internet, rețele locale, găzduire email. Alte metode de colectare a datelor personale nu mai există în acest site.

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestui site pot fi stocate în sisteme informatice interne deținute de firmele care se promovează pe acest site, în vederea elaborării unei oferte comerciale sau pentru îndeplirea unor obligații legale / contractuale. Fiecare firmă care receptionează date prin intermediul acestui site, are obligația de a gestiona datele stocate în conditii de siguranță și numai pentru scopurile comerciale specificate. Site-ul TIMISCONSTRUCT.RO nu este responsabil pentru folosirea și operarea datelor colectate de firmele înscrise.

4. Ştergere date cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 se beneficiază de dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de solicita modificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal din acest site, iar în acest sens vă puteți adresa cu o cerere scrisă către SC LIVE COMMUNICATIONS SRL. Fiecare comunicare comercială de tip newsletter și/sau alertă periodică prin e-mail pentru care utilizatorul și-a exprimat în prealabil acceptul, este însoțită de posibilitatea explicită pentru dezabonare și ștergerea datelor personale folosite în acest tip de comunicare.

5. Politica Cookies

"Cookie" este denumit un fișier text pe care un site îl plasează pe dispozitivul utilizatorului cu scopul de a colecta informații despre activitățile pe site sau pentru facilitarea anumitor funcții din site. Acest site folosește cookie-uri de la terțe părți pentru a personaliza conținut și anunțuri, pentru marketing online bazat pe comportamentul vizitatorilor și pentru a analiza traficul. Prin folosirea cookie-urilor se urmăreşte furnizarea unei experiențe cât mai bună de navigare și anunțuri publicitare adaptate nevoilor și interesului fiecărui vizitator.
Cookie-urile folosite pe acest site pot proveni de la terți furnizori de servicii precum: Google, Facebook, DoubleClick, Trafic.ro, Majestic Seo, Hotjar, SEOmonitor, Cpanel.

Cum puteți controla cookie-urile?

Puteți controla și/sau șterge cookie-urile după cum doriți – pentru detalii, consultați site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browser-elor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceți acest lucru, este posibil să fiți nevoit să setați manual unele preferințe, de fiecare dată când vizitați site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opțiuni să nu funcționeze.

6. Modificări privind declarația de confidențialitate și a politicilor aferente

SC LIVE COMMUNICATIONS SRL poate schimba declarația și politicile de confidențialitate din când în când și încurajează utilizatorii să verifice această pagină. Continuarea utilizării site-ului TIMISCONSTRUCT.RO după orice modificare în Declarația de Confidențialitate va reprezenta acceptul dumneavoastră tacit.