Faianta patrata modulara: sisteme de bucatarie si baie


Faianta patrata modulara: sisteme de bucatarie si baie
 
 
 
Ideea placilor functionale nu este una in intregime noua, dar este nemaipomenit sa urmarim evolutia unei astfel de strategii de design prin straturile multiple ale unui proiect, vazand modul in care aceasta evolueaza de la o abordare conceptuala la o realitate concreta.

 
 
 
Faianta patrata modulara: sisteme de bucatarie si baie Citeşte mai mult...
 

Scaune pentru romantici


Scaune pentru romantici
 
 
 
 
 
O mare parte din limbajul nostru, al oamenilor, face parte din comunicarea non-verbala - un gest facut cu mana si o expresivitate faciala bine conturata. Draguta si ciudata, aceasta serie de scaune foloseste gesturi recunoscute pentru a evoca emotii simple, facandu-ne sa ne simtim ca si cum mobilierul este oarecum, intr-un mod abstract, viu.

 
 
 
 
 
 
 
Scaune pentru romantici Citeşte mai mult...
 

Bolta invizibila: pat modern convertibil in canapea


Bolta invizibila: pat modern convertibil in canapea
 
 
Uneori design-ul reprezinta indrumarea mintii intr-o directie si libertatea de a trasa detalii pentru a umple golurile fizice. Nu exista nici o bolta reala suspendata de acest set negru din metal de pat si canapea ultramodern, dar exista senzatia de a fi inconjurat de benzi de argint stralucitoare.

 
Bolta invizibila: pat modern convertibil in canapea Citeşte mai mult...
 

Mobilier hibrid: scaune din plastic si lemn


Mobilier hibrid: scaune din plastic si lemn
 
 
 
Mobilierul familiei, ce a rezistat generatii intregi, poate deveni mai frumos pe masura ce trec anii, dar dupa un anumit punct, structura de baza poate incepe sa cedeze. Acest design vintage este mai mult decat o solutie specifica - este o declaratie despre modul in care putem reabilita, decat sa inlocuim obiecte de nepretuit cu caracter personal.
 
Mobilier hibrid: scaune din plastic si lemn Citeşte mai mult...
 

Mese si scaune ce se leagana

Mese si scaune ce se leagana


Din cand in cand un design neconventional, unic si cu totul bizar isi face drum in productie atunci cand exista o cerere suficienta pentru el. Aceasta combinatie de scaune, mese si leagane este (destul de uimitor) de fapt, fabricata si vanduta (desi nu este ieftin).
 
Ideea originala a acestor piese de mobilier este suficient de clara: in loc ca mesele si scaunele sa fie sustinute de picioare, asa cum ne-am fi asteptat, aceste piese sunt suspendate de sus si sustinute de un cadru cu patru colturi cu care se conecteaza totul.
Mese si scaune ce se leagana Citeşte mai mult...
 

Mobila: mese din lemn si metal convertibile


Aceste modele par ca fiind sectiunea transversala a unor busteni, taiate in jumatate si setate pe picioare metalice - mese frumoase ca pot fi amplasate langa un perete, cu marginea rotunjita care sa ie afisata in exterior. Dar exista, totusi, o provocare.

Mobila: mese din lemn si metal convertibile
 
Mobila: mese din lemn si metal convertibile Citeşte mai mult...
 

Corpuri de iluminat: interior din fibra optica


Fibra optica au permis orice, de la lumina ce se transmite prin beton, la cea care se poate vedea prin lemn, iar in ultima vreme, s-au gasit aplicatii si mai inovatoare pentru utilizarea luminii naturale de interior. Trecerea printr-un perete din lemn subtire sau blocuri de beton este un lucru, dar imagineaza-ti lumina naturala, care ar putea sa-si faca drum prin toate etajele unei structuri, impingandu-se prin pereti si plafoane in spatiile interioare fara ferestre, a unei cladiri.

Interior din fibra optica
 
Corpuri de iluminat: interior din fibra optica Citeşte mai mult...
 

Cutii modulare de lumina - corpuri de iluminat interactive


Designer-ul acestor corpuri de iluminat inedite este cunoscut pentru inspiratia sa originala, fiind faimos pentru candelabrele sale cubice. Astfel, din nou - Robert Hoff, la apogeul carierei sale de student, creaza ceva simplu, dar cu potential infinit.

Cutii modulare de lumina
 
Cutii modulare de lumina - corpuri de iluminat interactive Citeşte mai mult...
 

Canapele ce se incadreaza in tema jocurilor video


Daca exista un lucru de care lumea are nevoie de cat mai mult, este mobila ce are ca tema jocurile video. Designer-ul vizionar, Igor Chak, recunoaste necesitatea acestor accesorii pentru casa ce se joaca cu tema jocurilor video si a realizat aceasta canapea incantatoare, numita Space Invaders.

Canapele ce se incadreaza in tema jocurilor video
 
Canapele ce se incadreaza in tema jocurilor video Citeşte mai mult...
 

Mobila de bucatarie compacta


Negru, alb, ultra-modern si minimalist, acest design elegant ofera o gama larga de facilitati ascunse in interior pentru gatit, curatenie, racire si eliminarea alimentelor. La doar 0.457 m latime si de aproximativ 0.3048 m lungime, acesta este cel mai compact all-in-one si complet mobilier de bucatarie - are tot ceea ce este necesar in afara de chiuveta de bucatarie.

 Mobila de bucatarie compacta
 
Mobila de bucatarie compacta Citeşte mai mult...
 

2 in 1: Corpuri de iluminat si cos de nuiele


Combinand o lampa de podea si un cos de nuiele, Surprise realizat de echipa de la firma Design, a creat o lampa cu dubla utilizare care este utila si functioneaza ca un corp de iluminat. Acum, poti chiar tu sa confectionezi o astfel de piesa de mobilier luminata!

Corpuri de iluminat si cos de nuiele
 
2 in 1: Corpuri de iluminat si cos de nuiele Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor Sfârşit

Pagina 1 din 8