Scaune pentru romantici

Scaune pentru romantici


Scaune pentru romantici
 
 
 
 
 
O mare parte din limbajul nostru, al oamenilor, face parte din comunicarea non-verbala - un gest facut cu mana si o expresivitate faciala bine conturata. Draguta si ciudata, aceasta serie de scaune foloseste gesturi recunoscute pentru a evoca emotii simple, facandu-ne sa ne simtim ca si cum mobilierul este oarecum, intr-un mod abstract, viu.

 
 
 
 
 
 
 
Tjep a creat aceste scaune "unite" din membre de lemn usoare, folosind aspectul lor gol pentru a sublinia alegerile de design mici ce le fac diferite. La randul sau, mintea noastra recunoaste repede si umanizeaza detaliile.
 
 Scaune in alb si negru
 
Un picior din fata se pliaza in fata celuilalt, spatarele se inclina unul spre altul, iar suporturile traverseaza spatarul inainte de a se inclina din nou. Fiecare miscare este recunoscuta ca fiind "pur si simplu diferita" de ceea ce ne asteptam sa vedem.
 
Scaune lemn

Vopseaua monocromatica (sau cel mult in doua tonuri) pastreaza modelele inerente in forme in fruntea vizuala a fiecarei piese antropomorfe. In timp ce acestea sunt in mod clar un set de banci, bratele laterale si picioarele incrucisate ofera, de asemenea, sprijin structural subtil impotriva sarcinii.