Bolta invizibila: pat modern convertibil in canapea

Bolta invizibila: pat modern convertibil in canapea


Bolta invizibila: pat modern convertibil in canapea
 
 
Uneori design-ul reprezinta indrumarea mintii intr-o directie si libertatea de a trasa detalii pentru a umple golurile fizice. Nu exista nici o bolta reala suspendata de acest set negru din metal de pat si canapea ultramodern, dar exista senzatia de a fi inconjurat de benzi de argint stralucitoare.

 
Simplitatea este critica pentru aceasta piesa de mobilier speciala, multi-functionala, numita Aero Bed Lounger. Fiecare piesa dreptunghiulara poate fi mutata cu usurinta si reconfigurata dupa cum este necesar pentru a crea o varietate de conditii, inclusiv o pereche de canapele spate-in-spate, o zona de dormit extinsa sau o combinatie de canapea plus sprijin pentru picioare.

Pat modern convertibil in canapea

Banda de otel infasurata in jur nu are un scop structural esential in afara de sectiunile de jos, dar ajuta la definirea directionalitatii fiecarei parti in diverse moduri.

Canapele de piele

Fiind un set minimalist ce se transforma in cu totul alta piesa de mobilier, aceasta este flexibila, portabila si stilata, cu o paleta relativ simpla si rafinata de culori si materiale.
 
 Pat ce se transforma in canapea