Mobilier hibrid: scaune din plastic si lemn

Mobilier hibrid: scaune din plastic si lemn


Mobilier hibrid: scaune din plastic si lemn
 
 
 
Mobilierul familiei, ce a rezistat generatii intregi, poate deveni mai frumos pe masura ce trec anii, dar dupa un anumit punct, structura de baza poate incepe sa cedeze. Acest design vintage este mai mult decat o solutie specifica - este o declaratie despre modul in care putem reabilita, decat sa inlocuim obiecte de nepretuit cu caracter personal.
 
Intitulat "scaunul bunicii", acest scaun din lemn, in stil clasic, se rupea pe o parte - un picior si spatarul se miscau, prin urmare scaunul a trebuit sa fie reparat. O solutie ar fi fost sa se gaseasca un material care sa se potrivesca cu scaunul pentru a se obtine aspectul de nou, insa realitatea nu se potriveste cu iluzia.
 
Scaune din plastic si lemn
 
In schimb, a fost turnat plastic in forma scaunului - un fel de solutie de umplere a golurilor, care nu incearca sa reproduca componentele originale. Prin contrast, devine clar ce piese au fost recuperate si ce piese au fost adaugate. Daca frumusetea sta in ochii privitorului, atunci memoria se afla in portiunile incarcate emotional ale mintii.

Mobilier hibrid