Mese si scaune ce se leagana

Mese si scaune ce se leagana

Mese si scaune ce se leagana


Din cand in cand un design neconventional, unic si cu totul bizar isi face drum in productie atunci cand exista o cerere suficienta pentru el. Aceasta combinatie de scaune, mese si leagane este (destul de uimitor) de fapt, fabricata si vanduta (desi nu este ieftin).
 
Ideea originala a acestor piese de mobilier este suficient de clara: in loc ca mesele si scaunele sa fie sustinute de picioare, asa cum ne-am fi asteptat, aceste piese sunt suspendate de sus si sustinute de un cadru cu patru colturi cu care se conecteaza totul.

Mese si scaune suspendate
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Indiferent daca aceasta este o idee buna sau nu, aceste piese de mobilier reprezinta cu siguranta o tema discutabila. Sa te legeni in timp ce iei masa ar putea fi mai complicat decat au realizat acesti designeri fantezisti.
 
Mese si scaune unice

Scaunele vin in culori de negru, rosu sau alb, dar toate au aspectul de leagan si elemente structurale in unghiuri ascutite la fiecare colt. Lumina de deasupra mesei pare a fi gandita ulterior, deoarece cablul de alimentare se infiltreaza neindemanatic desupra sit-ului.
 
Scaune de diferite culori