Repararea scurgerilor unui acoperis in mod corect

Repararea scurgerilor unui acoperis in mod corect


Repararea scurgerilor unui acoperis in mod corectImagineaza-ti o situatie in care te afli in casa ta si te bucuri de un show TV minunat, iar in urmatorul moment sa simti picuri de apa ce ti se scurg in cap. Acest lucru ar putea parea mai putin frecvent, dar poate fi o adevarata problema atunci cand se intampla.

Primul lucru care ar putea sa-ti vina in minte este sa suni pe cineva ce poate repara paguba produsa. Acest lucru este usor, dar nu la fel de ieftin. Cu toate acestea, repararea scurgerii de unul singur este un proces ieftin, atata timp cat poti gasi scurgerea si ai instrumentele potrivite.

Compartimentarea ingenioasa a dormitorului

Compartimentarea ingenioasa a dormitorului


Compartimentarea ingenioasa a dormitorului
 
 
 
 
Uneori, tot ce vrei este putina liniste si probabil, putin somn, in timp ce in alte momente ti-ar placea o mai mare deschidere, multa agitatie si lumina naturala. Cele mai bune modele de dormitor dispun de un echilibru intre extreme functionale, capabile sa fie inchise complet, dupa cum este necesar.

 
 
 
 
 

Beneficii pardoseli din lemn de stejar

Beneficii pardoseli din lemn de stejar


Beneficii pardoseli din lemn de stejar
 
 
 
 
Exista multe de specii de lemn din care poti alege, atunci cand te decide sa instalezi parchet in casa ta. Poti contempla asupra lemnului de pin, de artar sau de mesteacan, in procesul de selectie si in conturarea bugetului. Cu toate acestea, parchetul din lemn masiv de stejar este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face in proiectul de placare a pardoselilor cu lemn de esenta tare.
 
 
 
 
 

Cascade artificiale: piscine cu cascade

Cascade artificiale: piscine cu cascade


Cascadele reprezinta un element natural frumos care este cautat cu entuziasm de catre iubitorii de natura si de catre excursionisti. Incorporarea unei cascade intr-o piscina devine din ce in ce mai usor de realizat cu ajutorul arhitectilor de peisagistica si cu cel al accesoriilor care permit aducerea uneia dintre cele mai atragatoare minuni ale naturii, chiar in fata usii. Iata cateva dintre cele mai uimitoare cascade artificiale:

Cascade artificiale: piscine cu cascade
 

Panouri radiante pentru incalzirea casei

Panouri radiante pentru incalzirea casei


Avand in vedere avantajele majore fata de alte sisteme conventionale de incalzire, ne intrebam de ce utilizarea de panouri radiante nu a depasit ritmul actual de 25-30% pe an. Cand sistemele de aer fortat au devenit un standard cu multi ani in urma, oamenii familiarizati cu incalzirea hidronica (pe baza de apa) au devenit dificil de gasit. Acest articol subliniaza modul in care aceste sisteme functioneaza.

Panouri radiante pentru incalzirea casei
 

Piscinele supraterane - o alternativa mai economica

Piscinele supraterane - o alternativa mai economicaPiscine supraterane de la Fibrex

 

Inca de la inventarea piscinei, s-au gasit modalitati noi si creative de a capta apa in curtea din spate. In zilele noastre, datorita materialelor moderne, a ingineriei procesului de fabricatie si a tehnicilor de constructie, exista tipuri variate de piscine supraterane.

Piscinele supraterane ofera mai multe avantaje decat piscinele ingropate atunci cand vine vorba de confort si flexibilitate. Acestea dispun, de asemenea, de materiale de constructie usoare, facandu-le mai usor de asamblat. In cazul in care veti opta pentru piscine de acest tip, trebuie sa stiti ca ati scapat de saparea unei fundatii, operatiune care de multe ori dauneaza gradinii.

Mai mult, deoarece piscina este usor de asamblat, nu mai trebuie sa apelati la ajutorul unei echipe de profesionisti care sa o monteze. In acest fel, cheltuielile se reduc simtitor, mai ales pentru ca toate echipamentele necesare unei bune functionari a piscinei sunt destul de ieftine. Tot din categoria avantajelor face parte si faptul ca nu este necesara obtinerea unui permis de constructie. Piscinele supraterane din lemn tind sa se armonizeze cel mai bine cu mediul.

Acestea ofera un sentiment natural si sunt relativ simplu de instalat. Piscinele supraterane cu rame metalice, desi se integreaza mai greu ambientului exterior, sunt cel mai usor de instalat si sunt extrem de durabile. Piscinele ingropate si piscinele supraterane se curata la fel, iar diferenta depinde in mare parte de structura si gama.

Produsele de curatare pentru piscinele ingropate sunt concepute pentru a proteja materialul din care este fabricata piscina si sunt create sa functioneze la adancimi de pana la 8 metri, dar pretul este foarte mare.

In schimb, produsele de curatare pentru piscinele supraterane sunt mai ieftine si pot fi aplicate foarte usor.

Sfaturi si indicii pentru construirea de punti pentru piscine supraterane

Sfaturi si indicii pentru construirea de punti pentru piscine supraterane


Daca nu ai vazut niciodata o piscina supraterana completata cu o punte solida construita in jurul ei, inseamna ca vei fi uimit atunci cand in sfarsit vei avea una. Acest lucru se datoreaza faptului ca, o piscina supraterana moderna semi-submersibila, adanca si care are o punte ce o inconjoara, arata si functioneaza exact ca o piscina standard.

punti pentru piscine supraterane
 

Scaune de conferinte - definesc confortul companiei!

Scaune de conferinta - definesc confortul companiei!


Scaunele de conferinta sunt disponibile in diferite modele si stiluri. Multe scaune dispun de optiuni cu privire la culoare si design. Prin urmare, nu vei ramane in pana de optiuni de scaune de conferinta. Cu scopul de a realiza un aspect sobru, dar in acelasi timp elegant, biroul tau are nevoie de un interior sofisticat cu tot felul de accesorii moderne.

Scaune de conferinta - definesc confortul companiei!
 

Diferite tipuri de mese de conferinte executive

Diferite tipuri de mese de conferinte executive


Mesele de conferinta executive sunt utilizate pentru diverse scopuri profitabile, putand modifica forma si marimea mesei de conferinta executiva astfel incat sa poti fi in totalitate multumit cand lucrezi la birou. Numeroase tipuri de forme si dimensiuni de mese de conferinta, poti selecta dintre mese circulare, mese dreptunghiulare, precum si alte forme convexe, iar aceste mese pot fi pregatite pentru sala de conferinta. Mesele de conferinta de 76 cm inaltime, din lemn cu metal, sunt ideale pentru a adauga un aspect profesionist.  

Diferite tipuri de mese de conferinte executive
 

Instrumente pentru intretinerea piscinei

Instrumente pentru intretinerea piscinei


Piscinele rezidentiale trebuie sa fie curatate in mod regulat pentru a evita deteriorarea permanenta a sistemului de filtrare care circula apa curata a piscinei. Avand pompe electrice eficiente si alte elemente, ce alcatuiesc un set complet de instrumente de intretinere pentru o piscina, toate acestea pot reduce semnificativ costurile de reparatie pe termen lung. In cazul in care instrumentele de intretinere sunt folosite cu regularitate, o piscina poate rezista mai multi ani fara sa fie reconstruita.

Instrumente pentru intretinerea piscinei
 

Trecerea de la un corp de iluminat obisnuit la LED-uri

Trecerea de la un corp de iluminat obisnuit la LED-uri


Schimbarea unui bec cu incandescenta cu un LED poate fi un proces la fel de usor ca si insurubarea unui bec nou. LED-urile economisesc energia electrica si rezista pana la 10 ani, dar trebuie sa se ia in considerare scopul luminii, tipul de lampa pe LED-uri si amplasarea sa. Pentru situatia potrivita, LED-ul este o solutie buna pe termen lung.

Trecerea de la un corp de iluminat obisnuit la LED-uri
 

Pardoseli decorative

Pardoseli decorative


Transforma pardoselile intr-un spatiu de locuit creativ, daca beneficiezi de pardoseli din lemn, vinil sau pardoseli din beton. In primul rand, spala, smirgheluieste si aplica amorsa peste pardoselile din lemn. Daca ai pardoseli din vinil, faianta sau beton, pardoseala se spala. Apoi, exploreaza diferite culori, modele, borduri, motive si dungi de vopsea pentru podeaua ta. Este nevoie de timp, vopsea, banda si efort, dar produsul finit va rezista ani de zile si va lumina casa ta. Uita-te prin revistele de design, concepe niste schite si vino cu modele in culorile tale preferate, inainte de a te decide cum sa iti decorezi pardoseala.

Pardoseli vopsite
 
Pagina 1 din 11