Repararea scurgerilor unui acoperis in mod corect

Repararea scurgerilor unui acoperis in mod corect


Repararea scurgerilor unui acoperis in mod corectImagineaza-ti o situatie in care te afli in casa ta si te bucuri de un show TV minunat, iar in urmatorul moment sa simti picuri de apa ce ti se scurg in cap. Acest lucru ar putea parea mai putin frecvent, dar poate fi o adevarata problema atunci cand se intampla.

Primul lucru care ar putea sa-ti vina in minte este sa suni pe cineva ce poate repara paguba produsa. Acest lucru este usor, dar nu la fel de ieftin. Cu toate acestea, repararea scurgerii de unul singur este un proces ieftin, atata timp cat poti gasi scurgerea si ai instrumentele potrivite.

Localizarea scurgerii se poate face atat din interior, cat si din exteriorul casei. Uneori, pentru gasirea scurgerii este nevoie de timp, mai ales ca apa ar fi putut curge de-a lungul conductelor si a suprafetelor, inainte de a atinge plafonul.

Uneori, chiar deasupra scurgerii se afla problema, asa ca inainte de a ajunge la acoperis, marcheaza aceasta pozitie. O casa cu o mansarda necesita o verificare in profunzime dupa orice semne de apa sau izolatie expusa.
 
Scurgeri in acoperis

Ai putea folosi, de asemenea, apa intr-o zi insorita pentru a identifica scurgerea prin turnarea acesteia pe acoperis, dar incearca sa o faci sa curga pentru un timp.  Continua sa faci acest lucru pana cand vei identifica scurgerile. Cand ai descoperit sursa scurgerii, fii pregatit cu instrumente.

Unele case au instrumente pentru astfel de lucrari, dar daca nu le ai, poti merge la magazine de hardware. Doar asigura-te ca stii care sunt potrivite pentru un astfel de proiect.

Repararea unei crapaturi mici se poate face cu un ciocan si cuie. Inlocuirea tiglei, pe de alta parte, necesita cunostinte mai multe si de ingrijire.
 
Reparare acoperis

Acest lucru este mai bine realizat pe o zi însorita, pentru a evita alunecarea si caderea. Asigura-te ca folosesti elemente de siguranta cum ar fi cizme de cauciuc, scari, corzi si haine potrivite.