Compartimentarea ingenioasa a dormitorului

Compartimentarea ingenioasa a dormitorului


Compartimentarea ingenioasa a dormitorului
 
 
 
 
Uneori, tot ce vrei este putina liniste si probabil, putin somn, in timp ce in alte momente ti-ar placea o mai mare deschidere, multa agitatie si lumina naturala. Cele mai bune modele de dormitor dispun de un echilibru intre extreme functionale, capabile sa fie inchise complet, dupa cum este necesar.

 
 
 
 
 
Potrivindu-se intr-o paleta simpla de lemn si alb, Alma-NAC a creat acest spatiu mic de dormitor pentru un client care are o activitate editoriala. Spatiul a fost astfel conceput pentru a fi nu doar un dormitor, ci si o sala de lectura privata, precum si, complet cu rafturi built-in.

Principalul punct de legatura cu planul de podea este o fereastra orizontala interioara peste care un divizor din lemn poate fi glisat. Blocat in aceasta pozitie privata permisibila, arata aproape ca o atingere decorativa (mai degraba decat ca un separator spatial) care se potriveste cu lemnul de esenta tare folosit la pardoseli si cu scarile din lemn de mai jos.
 
Compartimentarea dormitorului

In loc de o usa pentru dormitor, o pereche de panouri (ce contine rafturi) se pliaza peste deschiderea catre camera. In acest proces, aceasta miscare dezvaluie spatiul de stocare a hainelor, in timp ce se ascunde un teanc de carti.
 
 Mobilier pentru dormitor