Piscinele supraterane - o alternativa mai economica

Piscinele supraterane - o alternativa mai economicaPiscine supraterane de la Fibrex

 

Inca de la inventarea piscinei, s-au gasit modalitati noi si creative de a capta apa in curtea din spate. In zilele noastre, datorita materialelor moderne, a ingineriei procesului de fabricatie si a tehnicilor de constructie, exista tipuri variate de piscine supraterane.

Piscinele supraterane ofera mai multe avantaje decat piscinele ingropate atunci cand vine vorba de confort si flexibilitate. Acestea dispun, de asemenea, de materiale de constructie usoare, facandu-le mai usor de asamblat. In cazul in care veti opta pentru piscine de acest tip, trebuie sa stiti ca ati scapat de saparea unei fundatii, operatiune care de multe ori dauneaza gradinii.

Mai mult, deoarece piscina este usor de asamblat, nu mai trebuie sa apelati la ajutorul unei echipe de profesionisti care sa o monteze. In acest fel, cheltuielile se reduc simtitor, mai ales pentru ca toate echipamentele necesare unei bune functionari a piscinei sunt destul de ieftine. Tot din categoria avantajelor face parte si faptul ca nu este necesara obtinerea unui permis de constructie. Piscinele supraterane din lemn tind sa se armonizeze cel mai bine cu mediul.

Acestea ofera un sentiment natural si sunt relativ simplu de instalat. Piscinele supraterane cu rame metalice, desi se integreaza mai greu ambientului exterior, sunt cel mai usor de instalat si sunt extrem de durabile. Piscinele ingropate si piscinele supraterane se curata la fel, iar diferenta depinde in mare parte de structura si gama.

Produsele de curatare pentru piscinele ingropate sunt concepute pentru a proteja materialul din care este fabricata piscina si sunt create sa functioneze la adancimi de pana la 8 metri, dar pretul este foarte mare.

In schimb, produsele de curatare pentru piscinele supraterane sunt mai ieftine si pot fi aplicate foarte usor.


Principalele avantaje ale piscinelor supraterane:

  • costurile de achizitionare si instalare sunt mult mai mici decat majoritatea piscinelor;
  • nu necesita saparea unei fundatii;Piscine supraterane
  • nu este nevoie de angajarea si plata unor constructori profesionisti pentru instalarea piscinei, piscina supraterana fiind usor de asamlat;
  • cheltuieli reduse pentru toate echipamentele necesare;
  • piscinele supraterane sunt portabile, acest lucru inseamna ca pot fi demontate iarna si asamblate primavara;
  • nu necesita obtinerea unui permis de constructie;
  • piscinele supraterane sunt livrate intr-un numar infinit de forme si dimensiuni, potrivindu-se in orice spatiu si pentru orice fel de nevoi;
  • exista o varietate de tipuri de piscine supraterane, ce pot fi adaptate;
  • peisajului gradinii sau curtii, de la cadre din lemn la rame de metal.

  • Material despre piscine supraterane realizat cu sprijinul firmei FibrexCo, producator de piscine in Romania.