Cascade artificiale: piscine cu cascade

Cascade artificiale: piscine cu cascade


Cascadele reprezinta un element natural frumos care este cautat cu entuziasm de catre iubitorii de natura si de catre excursionisti. Incorporarea unei cascade intr-o piscina devine din ce in ce mai usor de realizat cu ajutorul arhitectilor de peisagistica si cu cel al accesoriilor care permit aducerea uneia dintre cele mai atragatoare minuni ale naturii, chiar in fata usii. Iata cateva dintre cele mai uimitoare cascade artificiale:

Cascade artificiale: piscine cu cascade
 
Cascada din piscina a lui Frank Lloyd Wright

Faimosul arhitect Frank Lloyd Wright a creat o cascada in 1935, o casa care incorporeaza in mod unic o cascada din Pennsylvania, in designul sau. Cu o scara deschisa ce duce, in jos, la apa in sine, iar pozitia sa unica, pe partea de sus a cascadei, precum si privelistea linistita sunt incredibile. Ar fi greu sa gasesti un exemplu mai bun de o cascada integrata intr-o casa, atat de bine realizata.
 
Cascada din piscina

Integrarea unica a cascadei

Cascadele artificiale pot fi unic concepute pentru orice structura, utilizand spatiul disponibil in moduri cat mai interesante, pentru a produce paraul pe care ti l-ai dorit mereu.

Integrarea cascadei in interior

Priveliste minunata

Peisagistica implica, de obicei, flori si copaci, dar daca esti dispus sa dai mai multi bani, nu exista nici un motiv sa nu poti adauga o fantana frumoasa, in fata casei. Umple iazul cu pesti si vei avea fundatia pentru o gradina frumoasa.

Peisagistica cu cascade artificiale

Accesorii pentru o cascada interioara

Daca nu dispui de un arhitect sau de un teren care are incorporata o cascada naturala, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca exista o multime de optiuni. Poti aduce literalmente o cascada in camera de zi, cu un geam de sticla si o pompa de apa. Apa va curge zi si noapte, oferind zgomotul cristalin al apei, precum si o estetica naturala.

Accesorii pentru o cascada interioara

Cascade in piscine

Cascadele se potrivesc perfect pentru piscine, deoarece apa adauga o distractie placuta. Fie ca te decizi sa realizezi o cascada care sa aiba un aspect natural si sa creezi o grota pentru oaspetii tai sau te decizi sa mergi pe un aspect mai modern, toata lumea va fi impresionata de mini curcubeele ce vor umple aerul.
 
 Cascade in piscine