Mobila: mese din lemn si metal convertibile

Mobila: mese din lemn si metal convertibile


Aceste modele par ca fiind sectiunea transversala a unor busteni, taiate in jumatate si setate pe picioare metalice - mese frumoase ca pot fi amplasate langa un perete, cu marginea rotunjita care sa ie afisata in exterior. Dar exista, totusi, o provocare.

Mobila: mese din lemn si metal convertibile
 
Ca un puzzle tip cutia chinezeasca sau unele piese elegante de origami din cultura japoneza, aceste mese reprezinta un set ascuns de curbe interioare ce se pliaza de la baza pentru a crea un model sub forma de cerc complet sau doar de trei sferturi.
 
Mese din lemn si metal convertibile

In timp ce un astfel de proiect ar putea sa nu fie foarte practic pentru, sa zicem, o masa unde se serveste cina, in cazul in care cineva presupune ca aceasta suprafata secundara este pentru obiecte decorative mai mari si permanente, sloturile nu ar trebui sa ridice problema. De asemenea, nu poti decat sa apreciezi o piesa de mobilier convertibila, care functioneaza nu numai in cele doua conditii "destinate", dar, de asemenea, ar putea functiona in orice punct intre aceste extreme.
 
Mese din lemn cu picioare metalice

Proiectat de catre Isariya Boon, mesele asa numite "Rotension", merg dincolo de a fi bine concepute: sunt incredibil de detaliate, de la mecanismele lor de centralizare si de tamplarie la suporturi metalice simple care lasa lemnul sa devina un centru de interes vizual.