Canapele ce se incadreaza in tema jocurilor video

Canapele ce se incadreaza in tema jocurilor video


Daca exista un lucru de care lumea are nevoie de cat mai mult, este mobila ce are ca tema jocurile video. Designer-ul vizionar, Igor Chak, recunoaste necesitatea acestor accesorii pentru casa ce se joaca cu tema jocurilor video si a realizat aceasta canapea incantatoare, numita Space Invaders.

Canapele ce se incadreaza in tema jocurilor video
 
Extraterestrii din Space Invaders obisnuiau sa ofere nenumarate ore de bucurie si frustrare pentru jucatori, dar Igor Chak i-a convins ca jocul poate fi adus si in viata reala, doar pentru a avea la indemana un spatiu de odihna.
 
Canapele

Ideea designer-ului este fabricata din piele si spuma memory, cu o suprafata din sticla pe fiecare brat, un fel de masuta de cafea built-in. Chak spune ca, desi aceasta canapea pare destul de inconfortabila, acesta este surprinzator de moale si confortabila.
 
Canapele din piele

Canapeaua Space Invaders este, din pacate, doar un concept, pana cand Igor va gasi ajutor sa o produca in masa, dar daca vreodata va intra pe piata, aceasta si-ar gasi, fara indoiala, drumul sau in casa oricarui iubitor de jocuri video.

Canapele din memory-foam