Mobila de bucatarie compacta

Mobila de bucatarie compacta


Negru, alb, ultra-modern si minimalist, acest design elegant ofera o gama larga de facilitati ascunse in interior pentru gatit, curatenie, racire si eliminarea alimentelor. La doar 0.457 m latime si de aproximativ 0.3048 m lungime, acesta este cel mai compact all-in-one si complet mobilier de bucatarie - are tot ceea ce este necesar in afara de chiuveta de bucatarie.

 Mobila de bucatarie compacta
 
Ca o insula de gatit portabila, intregul sistem de mobilier pentru bucatarie a fost proiectat de El Ruimin pentru deplasarea pe roti in orice directie, cu pete arzatoare pe partea de sus pentru un bucatar aflat pe drum. Acest spatiu este acoperit cu suprafete pe care se pot taia alimentele si zone de pregatire a mancarii, care pot fi tras inapoi pentru a dezvalui zona de incalzire.
 
 Bucatarie compacta
 
Spatiul de depozitare pliant al bucatariei, o usa de frigider si o zona de eliminare, toate stau contra suprafetelor netede, laterale si curbate pana unde este necesar. Cum functioneaza acest proiect, in special, reusind sa impacheteze atat de mult intr-o zona mica? Conceptul principal de economisire a spatiului, care functioneaza in intreaga piesa este destul de simplu: se folosesc eficient toate zonele, in oricare dintre cele trei dimensiuni - cum ar fi spatiul pierdut, de obicei, sub suprafata deschisa a unei mese traditionale.
 
 Mini bucatarie all-in-one