Cutii modulare de lumina - corpuri de iluminat interactive

Cutii modulare de lumina - corpuri de iluminat interactive


Designer-ul acestor corpuri de iluminat inedite este cunoscut pentru inspiratia sa originala, fiind faimos pentru candelabrele sale cubice. Astfel, din nou - Robert Hoff, la apogeul carierei sale de student, creaza ceva simplu, dar cu potential infinit.

Cutii modulare de lumina
 
Intrerupatoarele ofera, uneori, utilizatorilor posibilitatea de a ajusta nivelul luminii, un pas inainte de la clasicul intrerupator prin care puteai doar stinge sau aprinde lumina, dar aceste corpuri de iluminat cu un aspect simplist, sub forma de cutii duc lucrurile la un alt nivel.
 
Corpuri de iluminat

Fiecare dintre cele sase parti pentru fiecare cub este independenta, flexibila, partile fiind prinse impreuna printr-o serie de fire suspendate, care permit utilizatorului sa controleze unghiul in trei dimensiuni.
 
Corpuri de iluminat din carton

Posibilitatile rezultante pentru iluminarea unei camere au devenit, in esenta, infinite, aceste corpuri de iluminat putadu-se indoi, rasuci pe fiecare parte pentru a crea efecte interesante de iluminare sau canale eficiente de lumina pentru o utilizare functionala.
 
Corpuri de iluminat interactive

Aceste corpuri de iluminat sub forma de cutii sunt inselatoare, in simplitatea lor - cineva ar putea fi tentat sa spuna "oricine ar fi putut concepute asta", dar daca esti un designer stii din experienta: a face ceva simplu este adesea mult mai provocator decat a-l face complex.