Design interior pentru dormitor

Design interior pentru dormitor


Design interior pentru dormitor

    Imaginile incredibile si ideile marete pot fi aproape la fel de utile in proiectarea unui dormitor nou, ca si cum ai apela la sfatul unui designer - iar inspiratia este gratuita. De la retro si vintage la modern si boem, de la camere libere mici la dormitoare magnifice mari, iata unele dintre cele mai creative fotografii de design interior pentru dormitor.
 
Design de dormitor in culori reci si calde

Design de dormitor in culori reci si calde: un vechi truc de design de interior este acela de a incepe cu o paleta de culori mare si de acolo, gasind, proiectand si pictand in jurul primei alegeri definite. De la simple palete de culori de negru, alb sau gri la albastru deschis, galben si rosu, asa cum se poate observa in imaginile alaturate, aceasta fiind o modalitate buna de a construi un spatiu mai mare in jurul unui concept mic de culoare.

Dormitorul proiectat pe tematici exotice

Design de dormitor tematic si boem: Exista o multitudine de modalitati de a transforma un dormitor intr-un spatiu uimitor. Stilurile retro si vintage sunt frumoase, dar aceste imagini ilustreaza oameni care au adus in interior verdele tropical din insulele Pacificului, albastrul din Extremul Orient sau  stilul simplu western de alb si galben.
Design de dormitor elegant, clasic roial

Design de dormitor elegant, clasic roial: Inainte de merge pe o singura directie in ceea ce priveste design-ul de dormitor, merita sa ti cont de faptul ca exista concepte creative de design de toate felurile. In timp ce unii vor gasi aceste stiluri traditionale plictisitoare, ele pot deveni de fapt, destul de uimitoare cu peisaje panoramice a ruinelor romane sau cu replici in miniatura a fantanilor egiptene.

Design de dormitor plin de farmec, de lux

Design de dormitor plin de farmec, de lux: aceste imagini arata ca rozul spumant se afla inca in trenduri pentru unele persoane. In timp ce acestea ar putea fi distractive pentru o sedere temporara intr-o camera de hotel, nu sunt tipurile de locuri in care ne-am simti confortabili, majoritatea dintre noi creand acest design in casele noastre proprii.

Design de dormitor in stil japonez, chinezesc si alte tematici asiatice

Design de dormitor in stil japonez, chinezesc si alte tematici asiatice: inspiratia din Orientul Indepartat poate fi periculoasa - este un pas mic de la curiozitate culturala la kitsch-ul nebun. Cu toate acestea, exista lectii de invatat de la modurile in care aceste spatii sunt organizate, colorate si decorate.