Idei pentru cada de baie, toaleta si placarea cu gresie si faianta

Idei pentru  cada de baie, toaleta si placarea cu gresie si faianta


Este usor sa fi indus in eroare gandind ca propria ta camera de baie va fi la fel de minunata, contemporana, curata si linistita ca si cele afisate in imaginile alaturate. Cu toate acestea, vom prezenta in continuare unele design-uri foarte inspirate de faianta si gresie, toaleta, modele de cada de baie combinate cu chiuveta, dus si corpuri de iluminat ce ilustreaza nu numai idei de design specifice pentru baie, ci si strategii mai generale si solutii pentru uz profesional.

Idei pentru  cada de baie, toaleta si placarea cu gresie si faianta
 
Indiferent daca alegei aceste produse, aceste fotografii contin idei de design incorporate pe care le poti folosi pentru propria remodelare a baii. Corpuri mari, solide, de culoare alba si rotunde, de exemplu, au un aspect frumos amplasate pe placi de gresie si faianta negre, patrate, mici si simple. Daca dispui de spatiu pentru a face acest lucru, stabilind un singur articol sanitar central in afara imprejurimilor sale (cum ar fi o cada de baie in mijlocul incaperii) este un mod inteligent de a crea o ierarhie intr-o baie altfel aglomerata.
 
Articole sanitare in camera de baie

Panourile de perete industriale din metal se potrivesc frumos cu chiuvete albe elegante si toalete suspendate de ele si o pardoseala calda din lemn. Ca un fel de strategie inversa, un perete din caramida cu o textura calda, vopsit in alb functioneaza ca o replica a suprafetei curate si netede a podelei din beton.
 
Design de baie colorat

O combinatie de lumina naturala si artificiala, directa si indirecta, poate da un sentiment de dinamism intr-o camera. Din nou, aceste modele de baie, concepute de producatorul elvetian Laufen, arata puterea de a da un aspect rece in contrast cu cel cald, lumina contra intuneric.

Cada de baie, toaleta, gresie si faianta

Aceste tehnici de compozitie nu sunt in totalitate unice sau noi - acestea sunt banale in alte forme de interioare contemporane (vizual si fizic), industriale si rezidentiale si mobila - strategiile de design atemporal prestate ca si solutii specifice pentru remodelarea unul din spatiile universale: baia.

Remodelarea in baie