Perdele distractive si frumoase

Perdele distractive si frumoase


Aceste perdele iau un nou aspect si adauga o rasucire distractiva si moderna in orice camera in care sunt amplasate.

Perdele distractive si frumoase
 
Materiale:
  • poli de aluminiu de 1,9 cm
  • cablu de avion
  • tesatura transparenta
  • suruburi
  • piulita de strangere

Instructiuni:

   1. Masoara ferestrele pe care doriti sa le acoperiti.
   2. Taie cateva lungimi din tesatura (pentru unele ferestre este posibil sa doriti sa suspendati cateva panouri). Panourile vor fi suspendate la 5,1 cm de tavan si aproximativ 2,5 cm de podea. Adaugati 5,1 - 0,5 cm la inaltime si 2,5 cm la latimea fiecarui panel. Tesatura suplimentara este pentru tivurile si buzunarele tijei. Pentru aceste perdele s-a folosit o tesatura transparenta de a difuza lumina de la ferestrele luminoase. Tesaturile transparente functioneaza cel mai bine pe-o sarma de tensiune, deoarece acestea sunt usoare.
   3. Coase un tiv de 1,3 cm pe fiecare parte a panoului din tesatura.
   4. Coase un tiv de 0,6 cm pe partea de sus si partea de jos a materialului, astfel incat vecinii nu vor trebui sa se uite la partea urata a perdelei.
   5. Indoiti 2,5 cm din tesatura in partea de sus a perdelei si coaseti pentru a crea un tub pentru bagheta de aluminiu. Apoi, acelasi lucru se intampla si in partea de jos a perdelei pentru cealalta tija de aluminiu (acest lucru ii va da greutate perdeleia). Daca nu optati pentru a pune o tija in partea de jos a perdelei, veti avea nevoie sa coaseti tivul de jos inainte de a crea tivul lateral. Acest lucru va oferi perdelei un tiv fumos in partea de jos.
   6. Taiati tubul de aluminiu, astfel incat se va potriveasca in buzunarele tijei.
   7. Introduceti tija de aluminiu prin tivul din partea de sus a perdelei. Tija din aluminiu va da tivului o forma si va permite perdelei sa alunece cu usurinta de-a lungul firului.
   8. Puneti o parte a firului. Insurubati un surub intr-un diblu in perete. Este important sa insurubati intr-un diblu, aceasta va asigura ca acest cablu nu se va mai rupe din perete. Cablul ar trebui sa stea la aproximativ 2,5 cm distanta fata de fereastra si la aproximativ 5,1 cm de tavan.
   9. Inainte de a pune cealalta parte a firului, trece sarma prin cat mai multe tije de aluminiu, asa cum ai dori ca perdeaua sa stea suspendata, per fereastra. Mai multe tije mici vor sta mai bine decat o tija mare care sa acopere deschiderea ferestrei.
  10. Insurubeaza cel de-al doilea carlig intr-un diblu in celalalt perete.
  11. Inainte de a conecta firul la celalalt perete, conectati intinzatorul cu filet, acesta permitandu-ti sa strangi sarma si va reduce slabirea.
  12. Ajustati perdeaua, astfel incat acestea atarna uniform.