ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

actualizat la
08.02.2022
vizualizări
5700
8 voturi
status
actualizat

ARCER activează de peste 20 de ani în domeniul fabricării de tâmplărie din lemn. Firma oferă clienților din întreaga țară o gamă vastă și diversificată de produse: uși interioare și exterioare, ferestre, diverse piese de mobilier, scări și nu numai. Toate acestea sunt realizate din lemn masiv de calitate înaltă și sunt destinate amenajării de spații rezidențiale, comerciale sau utilitare.

ARCER 1

Produsele fabricate de ARCER sunt din lemn masiv de diferite esențe: stejar, frasin, cireş, paltin, brad, fag sau nuc. Lucrările sunt realizate la comandă, conform cerințelor și dorințelor clientului, garantând o îmbinare armonioasă cu spațiul de amenajat. Echipa oferă consultanță specializată și lucrează împreună cu beneficiarul pentru a pune la punct toate detaliile proiectului arhitectural, dar și datele tehnico-constructive.

De la an la an, ARCER își mărește lista de colaborări cu noi clienți și parteneri. Dragostea pentru lemn, dorința de a oferi seriozitate și profesionalism, procesul de producție modern și angajații specializați în proiectare sau tâmplărie lemn sunt doar câteva dintre atuurile care recomandă firma ARCER.

 

a1

Gama extinsă de uși interioare din lemn stratificat, uși exterioare și ferestre din lemn masiv stratificat sunt opțiunea perfectă pentru un spațiu care să exprime naturalețe și căldură.

Indiferent dacă doriți un model de ușă clasică sau modernă, ferestre dreptunghiulare, pătrate sau cu boltă, ARCER răspunde cerințelor complexe. Lucrările sunt realizate și finisate cu materiale de înaltă calitate, procurate de la furnizori recunoscuți pe piața internațională.

a2

Mobilierul din lemn masiv realizat de ARCER se pretează atât spațiilor rezidențiale, cât și celor comericiale, spațiilor de birouri sau domeniului HORECA.

Piesele dorite pot fi de orice tip (clasice, moderne, ultrafuncționale), fiind produse la comandă, conform cerințelor clientului. Acestea sunt perfecte pentru completarea unui spațiu de la care se dorește să fie atât funcțional, cât și estetic.

a3

Scările din lemn masiv de la ARCER sunt combinația perfectă între calitate, frumusețe, siguranță și finisaje de excepție. Alegerea acestora oferă caracter și unicitate spațiului, devenind un element central al decorațiunilor interioare.

Compania realizează o varietate de modele de scări din lemn masiv, dar și în combinație cu elemente din aluminiu, fier forjat, sticlă sau plexiglass.

 

La portofoliul de uși interioare sau exterioare, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv, ARCER adaugă și diverse obiecte pentru amenajări și decorațiuni interioare. Firma realizează, de asemenea, placări și lambrisări pentru pereți sau stâlpi, măști din lemn pentru calorifere, măști pentru corpuri de iluminat, pereți despărțitori din lemn și nu numai.

Galerie fotografii ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

Produse oferite de ARCER:

Uși interioare și exterioare din lemn
Ferestre din lemn
Mobilier din lemn masiv
Scări din lemn masiv
Scări din lemn masiv și elemente din aluminiu, fier forjat, sticlă sau plexiglass
Placări și lambrisări din lemn pentru pereți sau stâlp
Măști din lemn pentru calorifere sau pentru corpuri de iluminat
Pereți despărțitori din lemn

Servicii oferite de ARCER:

Fabricare produse din lemn masiv
Proiectare
Livrare
Consultanță

Contact ARCER SIGHET SRL

 • Telefon: 0730 016 826
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Popa Lupu, Nr. 90, Sighetu Marmației, jud. Maramureș

  Telefon: 0262 310 440; 0731 977 004; 0730 016 823; 0730 016 826

  Servicii în orice localitate din țară!

 • Adresa WEB: https://arcer.info/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma ARCER SIGHET SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi ARCER SIGHET SRL, Tel: 0730 016 826

8 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ARCER SIGHET SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

PINUM - usi de interior premium - ferestre lemn - producator
14.09.2010
7993 vizualizari

PINUM - usi de interior premium - ferestre lemn - producator

In anul 1992, domnul Mario Nusco a infiintat brandul de usi Pinum Productie, care a devenit corespondentul in Romania al brandului italian Nusco. In cei 16 ani de "viata", usile care poarta acest nume si-au cladit o imagine puternica pe p...
VALPREST PARCHET – Parchet stratificat - Parchet lemn masiv – Dușumea lemn masiv – Scări interioare
22.10.2021
12440 vizualizari

VALPREST PARCHET – Parchet stratificat - Parchet lemn masiv – Dușumea lemn masiv – Scări interioare

VALPREST PARCHET pune la dispoziția clienților parchet masiv tradițional, parchet stratificat sau parchet cu design deosebit, pentru amenajări interioare unice, durabile, în stil clasic sau modern. Totodată, VALPREST PARCHET oferă servicii profesiona...
3F - productie de mobilier - usi din lemn
20.11.2009
8866 vizualizari

3F - productie de mobilier - usi din lemn

Firma 3F a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. 3F produce o gama larga de mobilier. Mobilierul de la 3F este prevazut cu designuri variate astfel incat sa indeplineasca si cele mai diverse cerinte si functionalit...