Alegerea tapetului potrivit

Alegerea tapetului potrivit


    Nu conteaza cat de mult investesti in interior (vopsele, mobilier si accesorii), tapetul adauga farmec, frumusete si o finisare frumoasa a peretilor. Rezultatul final poate face sau distruge aspectul camerei cu iluminare adecvata pentru a merge impreuna, alegerea tapetului potrivit pentru interior este mult mai mult decat a te indragosti de design. Iata un ghid simplu si usor pentru alegerea tapetului perfect.

Alegerea tapetului potrivit
 

1. Estimati numarul de role


    Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de a merge sa-ti cumperi tapet este sa stii cat de mult ai nevoie si cat de mult iti poti permite sa platesti pentru fiecare metru patrat.

2. Alegeti modelul de tapet


`    Culoarea, stilul, modelul sau materialul tapetului ar trebui sa mearga foarte bine cu interioarele din casa ta. Cand vine vorba de tapet, contrastul este de asemenea un mod de a scoate in evidenta frumusetea mobilierului si a accesoriilor.

Alegeti modelul de tapet

3. Buget! Ai nevoie!


    Tapetul pentru perete este la fel ca si decorul pentru camera ta. Si nu ai nevoie doar de a iubi ceea ce ai adus acasa, dar buzunarul tau ar trebui sa-ti poata permite. In timp ce modelele complexe, digitale si speciale sunt costisitoare, tapetele tiparite in mod comun sunt mult mai ieftine si accesibile. Exista echilibru intre estetica si finante.

4. Cumpara calitate


    Calitatea tapetului este definita de cat de bun este materialul din care se confectioneaza tapetul, cat de durabil si cat de bine poate face fata la  viata de zi cu zi. In general, tapetele din vinil si cele amestecate cu hartie pe spatele tapetului si vinil pe fata sunt considerate practice. Incearca sa nu cumperi ceva prea ieftin ca s-ar putea sa trebuiasca sa refaceti totul in termen de cateva luni, din moment ce hartia de slaba calitate se desprinde de pe tapet.

5. Adeziunea


    In loc de a alege un tapet pe care aveti nevoie sa-l lipiti folosind o galeata de adeziv, alegeti unul din cele mai multe soiuri, care vine cu un adeziv aflat pe spatele tapetului. Aceasta va ajunge direct pe perete si nu numai ca va face instalarea usoara, dar de asemenea, procesul de eliminare a petelor se poate relua ori de cate ori este necesar.

 Frumusetea si rafinamentul oferite de tapet reprezinta o necesitate

6. Acomodarea cu pierderea de hartie in modele de potrivire


    Odata ce decorati, veti pierde hartie in timp ce incearcati sa potriviti modelele pe pereti. Asigurati-va ca compensati hartie in avans. Daca nu aveti nici o idee despre ceea ce faceti, puteti face un apel la un expert pentru a realiza acest lucru.
    Frumusetea si rafinamentul oferite de tapet reprezinta o necesitate, daca doriti sa ajungeti la un aspect complet pentru interioare. Cel mai adesea, aceasta este o sarcina relativ usoara, cu rezultate ce schimba lumea ce te inconjoara. Incearca-ti-l si simtiti diferenta!