Construirea gardului din lemn - continuare

Construirea gardului din lemn - continuare


    Iata cateva sugestii cu privire la modul de construire a gardurilor din lemn. Aceste idei te ajuta sa economisesti timp, bani si efort. Citeste toate sfaturile cu atentie inainte de a incepe lucrarea.

Construirea gardului din lemn - continuare
 
Pasul 4: Setarea stalpilor: Cand stalpul este ferm pe pozitie, construieste un zid de pamant in jurul acestuia pentru a ajuta la eliminarea apei care se afla la baza stalpului. Inclina usor betonul de stalp si finiseaza-l cu o mistrie. Taseaza usor betonul pentru a elimina orice bule de aer lasata in amestec, care poate actiona ca buzunare de apa.

Setarea stalpilor pentru gard
    Furnizeaza o extra fixare la toate colturile. Un stalp de colt trebuie sa care greutatea gardului intinsa in doua directii, asa ca ar trebui sa fie setat in ambele directii. Lasa stalpii sa stea mai multe zile si seteaza-i ferm in pozitie inainte de a adauga gardul.

    Capetele stalpilor ar trebui sa fie rotunjite, acoperite sau inclinate pentru a ajuta la eliminarea acumularii de apa, care poate provoca putrezirea. Acest lucru merita efortul, deoarece permite stalpilor sa dureze in timp.

Un stalp de colt trebuie sa care greutatea gardului

Pasul 5: Adaugarea sinelor pentru stalpii gardului: Ataseaza o sina sus si jos pentru stalpii gardului. Exista trei modalitati de baza pentru a face acest lucru. Ilustratia arata cum sina de sus este batuta in cuie deasupra stalpilor. Acesta este un ideal de instalare pentru mai multe tipuri de structuri de garduri. Sina de sus poate fi intotdeauna asociata la o alta aina in centrul unui stalp in acest fel.

Adaugarea sinelor pentru stalpii gardului

    Daca sina este adaugata pe corpul stalpului si nu deasupra lui, ataseaza-l cu o canelura, un bloc de lemn sau o bratara de metal. Poti atasa sina in partea de jos a stalpului prin oricare dintre cele doua ilustratii. Aceasta imagine ilustreaza o serie de alte metode de a atasa o sina la un stalp al gardului. Studiaza aceste ilustratii cu atentie. Tipul de legatura folosit pentru atasarea suportului gardului la stalpi depinde in primul rand de tipul de gard pe care il construiesti.

Metode de a atasa o sina la un stalp al gardului.

Pasul 6: Masurarea: Fa-ti timp sa masori de la sina de sus pentru a fi sigur ca sina din partea de jos a fiecarui stalp este in perfecta aliniere. Dupa ce ai masurat un stalp, taie un bat de masurare pentru a masura exact fiecare stalp. Batul poate fi folosit pentru a aplica aceeasi masura pentru fiecare stalp.

Masurarea stalpilor gardului

Pasul 7: Alege un tip de gard: Exista literalmente sute de varietati de garduri si materiale de constructii. Exista sectiuni de garduri din lemn pre-asamblate, precum si materiale pentru gard realizate din cani pentru lapte reciclate. Tipul de gard pe care il utilizezi depinde in primul rand de scopul acestuia.