Tapetul - un element de decor mereu in tendinte

Tapetul - un element de decor mereu in tendinte


    Tapet maximizeaza aspectul lucrurilor tale preferate. Iti place sa navighezi, sa joci golf, pe tarm? Colectezi papusi sau print-uri impresionante? Incadreaza colectia ta favorita cu un tapet, care ajuta la accentuarea lucrurilor tale preferate.

Tapetul - un element de decor mereu in tendinte
 

Tapetul creeaza detaliu


    Stai intr-o casa care are toata personalitatea unei cutii albe, simple? Incearca tapetul. Tapetul reprezinta modalitatea economica de a adauga elemente arhitecturale ce lipsesc din camera ta, fara angajarea unui antreprenor general. Foloseste un model de perete, taiat in forme proportionate pentru a realiza un efect cu lambriu, in sus pe perete, care sa conduca la un plafon boltit. Atrage atentia asupra unui perete pe care se afla focalizat un semineu, ambalandu-l intr-un model puternic sau poti crea un perete care sa fie punctul focal utilizand acelasi model puternic pe orice perete gol. Tot ce trebuie e putina imaginatie.

Tapetul se coordoneaza cu aspectul care-ti place


    Designerii de tapet din ziua de azi au capturat practic fiecare declaratie de moda, populara astazi, de la aspectul rustic proaspat la motive moderne.

Tapetul da plus de valoare casei tale

Tapetul da plus de valoare casei tale


  • Tapetul acopera defectele suprafetei peretelui, pe care vopseaua nu le poate ascunde.
  • Protejeaza suprafata peretelui de zgaraieturile facute de copiii.
  • Ofera un anumit nivel de calitate, precum si bogatia ce nu este gasita pe peretii neacoperiti.
  • Un excelent material de reperare a defectelor pentru cei care isi vand casa. Tapetul ofera o gama larga de modele si culori subtile pentru a neutraliza interiorul pentru a se potrivi cu stilul oricui.
  • Aduce un plus de valoare pentru investitiile tale cele mai importante. Studiile arata ca o camera amenajata cu bun gust, poate atinge un procent de 10 - 15 % crestere in valoare proprietatii.
Tapetul este intotdeauna in tendinte
 

Tapetul este intotdeauna in tendinte


    Tapetul este un produs decorativ, durabil in timp. Per masura ce apar noi stiluri, designerii de tapet le capteaza, le definesc si il prezinta intr-o varietate de optiuni in ceea ce priveste culoarea. Cu capacitatea sa de a capta orice stil sau schema de culori, tapetul te ajuta sa-ti exprimi personalitatea si stilul propriu - de la contemporan la romantic la rustic sau eclectic!