Corpuri de iluminat functionale si estetice

Corpuri de iluminat functionale si estetice


    Corpurile de iluminat au devenit un element vital in viata moderna, atat din punct de vedere al design-ului interior, cat si al functionalitatii lor. Pot transforma un interior monoton intr-unul plin de viata si pot controla intensitatea luminii.
 
 Corpuri de iluminat functionale si estetice
 

Lampa de birou


    Creata de Ettore Cimini, aceasta lampa de birou arata ca un sarpe-cu-clopotei. Lumina ce vine de la capetele bratelor provine, de fapt, de la un singur bec de 100 watti aflat la baza lampii. Cablurile din fibra optica pornesc de la baza in sus, prin fiecare brat, canalizand lumina de la bec in sus si in afara capetelor lampii. Lumina poate fi de intensitate mai mica si se pot folosi filtre de diferite culori: rosu, albastru, verde, toate controlate prin atingerea bazei lampii.

Lampa de birou

Lampa realizata din carti reciclate


    Nu ca in mod normal, am scuza distrugerea cartilor, dar daca aveti carti usor deteriorate sau a caror valoare este acest abajur din carti reciclate ar putea fi un proiect pe care il puteti realiza singuri si puteti avea ca rezultat iluminarea bibliotecii, a biroului sau a camerei copilului.

Lampa realizata din carti reciclate

Lampa Orca


    Lampa pandantiv cu umbre in alb si negru din PVC, o puteti numi "lampa facuta din aer". De fapt, aerul este principalul material din care este realizata lampa. In acest fel, in ciuda dimensiunii sale, este foarte usoara. Creata de designerii Anna Siedlecka si Radek Achramowicz, aceasta a fost conceputa in Polonia.
 
  Lampa pandantiv cu umbre in alb si negru din PVC, o puteti numi "lampa facuta din aer".