Mobila pentru terasa - idei si design

Mobila pentru terasa - idei si design


Mobila pentru terasa - idei si design

    Acest design este realizat pentru o terasa amplasata pe acoperis, insa ideea poate fi adaptata si pentru terasa casei. Acest concept, numit "Marea Escapada", deoarece reprezinta un spatiu in care evadezi din cotidian, are un amestec de elemente si caracteristici prefabricate, cum ar fi un semineu, bucatarie si baie.
 
Terasa cu semineu

    In realitate, multi dintre noi nu au spatiul necesar (sau bani) pentru a potrivi ceva atat de detaliat, cu caracteristici complete ca aceasta terasa, insa cel putin serveste ca un memento inspirational in ceea ce priveste ideea ca ceea ce pui in exteriorul casei tale poate fi la fel de complex si provocator ca ceea ce pui in interiorul ei - in cazul in care circumstantele permit astfel de lucruri.

Design de terasa
    
    Aceste tipuri de design-uri de exterior vor functiona doar in anumite momente ale anului si in anumite climate. Cu toate acestea, materialele textile existente in acest design pot fi depozitate in perioadele friguroase si ploioase sau, mai mult decat atat, terasa ar putea fi inchisa in aceste perioade cu ajutorul unor spatii interioare prefabricate.

Design exterior - terasa