Imbaiere in stil: modele moderne de cazi de baie

Imbaiere in stil: modele moderne de cazi de baie


Experienta ta ideala de imbaiere implica un design clasic de cada de baie de colt, cada de baie contemporana sau ceva la fel de informal si relaxant ca un hamac? Fie ca iti place aspectul lemnului natural sau preferi mai degraba varietati de materiale transparente, exista o cada de baie de lux in aceasta colectie ce are ca scop integrarea ei in aproape orice design de baie si gusturi personale.

Modele moderne de cazi de baie
 
Oferit de HighTech, aceasta cada de baie din lemn curbata si eleganta nu pare a dispune de o tehnologie inalta - poate salva armatura cilindrica de metal, cu bazin finisat natural. Pietricele in jurul bazei inlocuiesc nevoia de faiantare conventionala. Acestea ofera o suprafata frumos texturata, iar suprafata sa neteda asigura confort picioarelor goale, dar la fel de important: ele se canalizeaza si in cele din urma scurg orice exces a fluxului de apa.
 
Cada de baie din lemn

O alta optiune integrata din lemn si prundis oferite de Laguna, duce lucrurile intr-o directie usor diferita, cu un accent pe suprafete lucioase, curbe simetrice, corpuri de crom si un sant ce contine pietre mici chiar in jurul marginii superioare a cazii in sine.
 
Cada de baie prevazuta cu pietre decorative

Cazile de baie simple, realizate manual, din lemn lacuit de la Ofuro, reflecta o atentie minimalista, dar una orientata spre detaliu care se aliniaza cu abordarile traditionale ale design-ului japonez. Cum niciodata nu vei avea daune si nu va trebui sa repari aceasta creatie unica din lemn, aceasta nu reprezinta o sarcina triviala.

Cazi de baie din lemn lacuit

Cazile de baie luminate cu LED-uri, proiectate de Jan Puylaert, fac o declaratie curajoasa - si da, poti ajusta setarea culorii pentru a defila intre verde, albastru, portocaliu, galben si alte optiuni de iluminat sau pentru a le seta intr-o singura culoare statica dupa cum doresti.

Cazile de baie luminate cu LED-uri

Aceasta cada de baie cu jeturi de apa din Wasauna, este oarecum ciudata, cu o combinatie de fete din plexiglas transparent si locuri de sezut captusite ce o fac sa arate la fel ca un scaun de la mijlocul secolului modern, ca un bazin de apa. O solutie de cada de baie de sine statatoare, la fel ca cele enumerate aici sunt mai usor de instalat, remodelat, reparat, reglat sau refinisat, dupa cum este necesar.

Cazi de baie din plexiglas transparent