Mobilier ce-ti transforma spatiul

Mobilier ce-ti transforma spatiul


    Este greu sa eviti sa mentionezi starea economiei, in zilele astea, dar de ce sa nu luam ce e mai bun din ea? Cei mai multi dintre noi si-au redus modalitatile de a cheltui in diferite moduri si, uneori, spatiul nostru in care locuim poate suferi. Iata cateva piese de mobilier unice care va vor ajuta sa va actualizati si sa simplificati locul pe care il numesti "acasa".

Mobilier ce-ti transforma spatiul
 

Inapoi la baza


    Simplitate. Cubul a fost o mare sursa de inspiratie pentru economisire spatiului locuibil, iar CUB8 este un exemplu clasic al acestui concept. Este o masuta de cafea extensibila cu un spatiu vast. Vine echipata cu un sistem integrat CD / DVD suspendat. Aceasta unitate de mobila este o modalitate usoara de a lua masa in orice spatiu restrans. Piesa de mobilier este formata din patru locuri, iar scaunele joase se gliseaza in masa cand nu mai aveti nevoie de ele.

Este o masuta de cafea extensibila cu un spatiu vast.

Loc de vis compact


    Paturile BedUP si LiftBed va permit sa va ridicati patul (fie manual sau electronic) pentru a va transforma spatiul si poate salva aproximativ 1 metru patrat. Nu trebuie sa-l lasati in jos complet, astfel incat sa puteti sa va pastrati alte piese de mobilier dedesubt. De asemenea, poate fi instalat si un pat metalic ce poate fi ascuns in perete sau puteti opta sa lasati unul in perete, pentru a transforma patul intr-o canapea.
 
 Un pat metalic ce poate fi ascuns in perete
 

Canapeaua ce se transforma


    Ai nevoie de cateva optiuni pentru un extra-spatiu in camera de dormit? Nu este nevoie sa mai cautati din moment ce exista aceste alternative. Cortul Canapea creeaza intimitate cu panourile pliabile, odata ce sunt transformate in pat. Aceasta piesa de mobilier este un pachet 2 in 1 ce va permite o optiune simpla si confortabila pentru oaspetii tai, alcatuita dintr-o saltea, sertar detasabil, perna, lampa de noptiera si covor. Saltelele pneumatice sunt foarte confortabile si ergonomice, asa ca puteti achizitiona una. Aceasta canapea pneumatica este construita din acelasi material utilizat in plutele reale, ceea ce spune ceva despre durabilitatea sa. O puteti utiliza ca pe un accesoriu permanent in casa voastra sau pur si simplu umfl-o in mai putin de 5 minute pentru oaspetii tai.
 
 Canapeaua ce se transforma