Moartea la departare de cateva milisecunde

Moartea la departare de cateva milisecunde

 

 Sarpele si pasarea

Sarpele si pasarea


    Cu exceptia cazului in care exista unele jonglerii in Photoshop aici, aceasta fotografie te face sa strigi: "E este in spatele tau!", pentru ca stii ca micuta pasare este ca si dusa. Totusi, exista o fascinatie morbida despre modul in care dorim sa vedem animalele in mediul lor natural. Fotografiile colectate aici adauga si altceva intregii teme, capturand momentele cand aceste creaturi isi petrec ultimele secunde in aceasta lume, inainte ca falcile mortii sa se inchisa pentru totdeauna.

Rechin ce vaneaza foca


    Foca poate fi unul dintre cei mai de top pradatori ai oceanului, insa nu exista nici un concurs atunci cand se intalneste fata in fata cu cei mai mortali rechini, marele alb. Foca priveste in ochii aceia negri, de piatra si apeleaza la inotatoare - dar prea tarziu! In ciuda faptului ca este de trei ori mai lung si de aproape zece ori greutatea prazii, marele alb, nu este atat de agil. Acesta trebuie sa atac de dedesubt, iesind cu forta din apa, astfel incat sa existe o singura cale pe care foca poate merge: in jos.

Rechin ce vaneaza foca

Crocodil ce mananca un crab de noroi


    Aceasta fotografie arata un crab de noroi care pare destinat sa devina masa unui imens crocodil australian, de apa sarata. Crocodilul de apa sarata trebuie sa fie rapid, eficient si brutal, altfel crustaceul il poate pacali pentru a scapa sau chiar se poate lupta cu el cu o puternica si dureroasa piscatura!

Crocodil ce mananca un crab de noroi

Sarpe ce mananca o broasca


    Este greu de spus cine mananca pe cine in acest instantaneu a unei lupte intre o broasca de copac Morelet si un sarpe de copaci cu ochi de pisica , care a durat ore in sir in noaptea din padurea tropicala din Belize. Blocati impreuna intr-o imbratisare mortala, nici broasca de copac - care am putea spune ca este destul de indemanatica - si nici sarpele de copac incapatanat nu au aratat nici un semn de slabiciune sau sa se retraga din lupta.

Sarpe ce mananca o broasca

BrOasca ce mananca alta broasca


    Daca a existat o incertitudine in ultima fotografie cu broasca si sarpele de copac, aceasta nu exista si in acest caz. In aceasta poza se vede clar cum broscuta este mancata de vie de catre o alta broasca - o broasca cu tendinte canibale, cu dungi verzi si una nu mai mare decat verisoara sa ce traieste in copaci.
 
 Brasca ce mananca alta broasca