Mobilier de exterior ce se lumineaza in intuneric

Mobilier de exterior ce se lumineaza in intuneric

 

 Mobilier de exterior ce se lumineaza in intuneric

 Deloc usor, ca si greutate, si nici ca ton al lemnului, acest mobilier este literalmente aprins din interior - benzi luminoase de diverse culori: portocaliu, violet, albastru si alb, sunt stratificate intre bucati de lemn pentru a crea un aspect remarcabil. Rezultatul stilistic se afla undeva intre un design maiestuos si unul contemporan, de lux.

Conceput pentru a functiona ca si scaune mici sau ca masute de cafea, aceste piese de mobilier remarcabile au efectul scontat atunci cand se stinge lumina; ele vor fi sursa de iluminare pentru camera - perfect pentru petreceri, desi, probabil, putin ciudat si prea colorat pentru utilizarea lor zilnica, cu exceptia cazului in care sunt tinute intr-o gradina, in aer liber, pe veranda sau in curtea interioara, orice spatiu care ar putea avea nevoie de astfel de metode suplimentare de iluminat, pe timp de noapte.

Mobilier de gradina ce se lumineaza

Asa-numitele colectii de lemn iluminat, create de Gruppo Avanzini, au in componenta dungi de diferite tipuri de lemn, intre care se infiltreaza rasina intre fiecare strat. Cele mai multe sunt mai uniforme in ceea ce priveste culoarea, intunericul si esenta lemnului, pentru a da greutate egala atat elementelor din lemn, cat si celor artificiale.

Led-uri ce lumineaza mobila din interior