Scari suspendate de pereti de sticla

Scari suspendate de pereti de sticla


Fara balustrade sau contratrepte, doar fasii de sticla moderne pe cealalta parte - dar suficient de puternic pentru a sustine treptele plutitoare din lemn si greutatea oamenilor ce coboara si urca scarile. Productia de sticla portanta nu este noua, dar folosind sticla pentru spatii interioare rezidentiale vei reusi sa transformi casa ta intr-una cu un design cu adevarat deosebit.

Scari suspendate de pereti de sticla
 
Avantajele fata de contratreptele si panourile laterale scarilor din lemn sau a scarilor din metal sunt evidente - vizibilitate nu numai prin scarile in sine, ci de-a lungul scarilor, precum si dintr-o parte in alta. Sticla se poate sparge sub presiunea de pe suprafata sa plata, dar are capabilitati remarcabile, in ceea ce priveste sustinerea greutatii, de-a lungul lungimii sale.

Scari din lemn

Perfecte pentru deschiderea spatiilor de la etaj, construirea acestor scari se realizeaza cel mai bine ca parte a unui proiect de remodelare mai mare sau un proiect de constructii noi, in care scarile sunt instalate impreuna cu alte podele si pereti structurali de baza. Singurul dezavantaj este acela ca va trebui sa-ti planifici mai mult spatiu de de depozitare in alta parte, deoarece solutiile de depozitare sub scara nu functioneaza bine, in mod clar, cu atat de multa transparenta.

Scari interioare din lemn

Acest tip de scari reprezinta un proiect complex, pe care nu il poti realiza singur - planurile pot arata simple, dar modalitatea de constructie si / sau incercarea de a instala astfel de sisteme este nevoie de experienta unor profesionisti in metal si sticla.

Scari din lemn suspendate de pereti de sticla