Reguli in alegerea culorii pentru locuintele mici

Reguli in alegerea culorii pentru locuintele mici


    Atunci cand vine vorba de vopsirea apartamentului, cu siguranta este bine sa mergi in afara liniilor conventionale.

Reguli in alegerea culorii pentru locuintele mici

    Adevarat sau fals: O paleta de culori alba va face ca apartamentul sa arate mai mare. Fals! Aceasta este o neintelegere comuna al design-ului spatiilor mici, impreuna cu ideea ca mai putin mobilier transforma un apartament mic intr-unul ce arata mai mare. In schimb, mobilierul atent plasat si alegerea potrivita a culorilor creaza un spatiu ospitalier, cu stil, dincolo de dimensiunea sa diminutiv.
  
   Prima regula in ceea ce priveste alegerea culorii intr-un spatiu mic? Nu exista reguli - de fapt. Scopul ar trebui sa fie intotdeauna transformarea spatiului inchiriat intr-unul personal si atractiv pentru tine.

Alege culori clare


    Una dintre cele mai bune metode pentru a extinde un spatiu este aceea cu nuante clare. Alege o paleta de culori clara spre deosebire de cele monotone. Combinatii luminoase de panze de bumbac cu patura din lana colorata, in nuante rosii si albastre, galben si verde. Combinatiile de culori cu spatiu negativ intre, va spori claritatea si deschiderea spatiului.

Accente neasteptate de culori


    Adu explozii de culoare la un radiator, in interiorul unei biblioteci pentru a aduce emotie si profunzime camerei. Daca esti atat de norocos sa ai un foaier sau hol, vopseste-l intr-o culoare inchisa si indulcesti-o cu nuante mai deschise in sufragerie, ceea ce o va face mai spatioasa prin comparatie.

Amenajarea casei in functie de culori

Creaza un perete focal


    In timp ce unii designeri se incrunta la ideea de a vopsi un perete intr-o alta culoare mai profunda decat celelalte, poate face minuni intr-un spatiu restrans. Nu-ti fie frica de culori indraznete. Uneori, o culoare inchisa pe un perete poate, ceea ce creaza un aspect mult mai spatios.

Conecteaza spatiile cu nuantele de culori


    La fel de diferite, culorile pentru perete pot imparti apartamentul tau in doua zone de munca, diferite nuante ale aceleiasi culori pot uni toate camerele, ca si un tipar ce se repeta. Intr-un spatiu mic, in special, aceste mici retusuri - perna care corespunde cu tesatura abajurului, stilul de oglinda care se potriveste cu o masa - toate pot adauga la un spatiu de coeziune.

Design interior - alegerea culorii peretilor

Devine picant in bucatarie


    Bucatariile apartamentelor reprezinta un loc minunat in care se foloseste culoarea. Adauga culoare si stralucire bucatariei sau fi indraznet si vopseste peretii intr-o culoare trendy. Rosu este o idee buna.