Scaune din piele

Scaune din piele


Scaunele din piele sunt atemporale, confortabile si pot incapea in orice spatiu. Desi multi oameni cred ca pielea este un material delicat, piele de inalta calitate este, in general, mai durabila decat tapiteria si necesita putina intretinere, rezistand chiar si la utilizarea zilnica si la activitatile copiilor si a animalelor de companie. Un scaun de piele de calitate este o piesa de mobilier pentru acasa sau pentru birou, ce va rezista timp de decenii.

Scaune din piele
 

Birou - scaun de birou din piele cu spatar inalt

     
Pielea este un material popular pentru scaunele de birou. Exista multe tipuri diferite de scaune de birou din piele ce se potrivesc cu orice atmosfera de birou si stil. Pentru un stil traditional de birou, scaunele cu spatar inalt sau scaunele din piele cu spatar tip aripa sunt cele mai populare. Pentru un aspect contemporan sau pentru un birou ce dispune de un spatiu minim, un scaun cu spatar de plasa cu un sezut din piele este de preferat. Toate tipurile de scaune de birou variaza in ceea ce priveste pretul, in functie de tipul de piele folosit.
 
Scaun de birou din piele cu spatar inalt

Fotolii din piele


Un fotoliu este un tip de scaun popular, cunoscut pentru confortul oferit si pentru varietatea numeroasa de stiluri de fotolii din piele. Fotoliile din piele difera in ceea ce priveste tipul de piele folosit, precum si metoda de umplere. Unele fotolii sunt mari, din plus, in timp ce mai multe fotolii moderne din piele au un aspect elegant. Fotoliile din piele de top sunt fabricate dintr-o piele foarte calitativa, fiind rezistenta, de lux si foarte durabila. Fotoliile din piele divizate sunt realizate din doua sau mai multe bucati de piele care au fost tratate si, adesea, cerute. Acestea nu sunt la fel de rezistente si nu dispun de caracteristici pentru o folosinta indelungata ca cele din piele de top, dar sunt mult mai accesibile.
 
Fotolii din piele

Scaune de piele pentru club


Scaunele de club erau intalnite in mod traditional in cluburile de gentelemani, dar astazi sunt frecvent intalnite in camera de zi, dormitoare, birouri. Ele sunt de obicei fabricate din piele. Scaunele traditionale de club sunt patrate, reduse la pamant si au bratele largi. Scaunele contemporane de club se joaca cu forma si, uneori, nu au brate. Varietatea de scaune din piele de club permite acestui stil de scaun sa se potriveasca in multe stiluri de case si birouri.
 
 Scaune de piele pentru club
 

Scaune din piele tip cada


Un scaun tip cada este un tip de scaun contemporan care este cel mai popular fabricat in piele. Scaunele tip cada au spatele rotunjit, similar cu partea din spate a unei cazi de baie. Aceste scaune sunt adesea folosite ca scaune moderne in sala de mese, precum si in living si in birou. Scaunele din piele tip cada aduc un stil contemporan si sofisticat in orice spatiu.
 
Scaune din piele tip cada