Cald sau rece? Robinetul ce se lumineaza si arata debitul apei

Cald sau rece? Robinetul ce se lumineaza si arata debitul apei


De cate ori ati trecut mana pe sub un cap de robinet pentru a testa temperatura apei manual, doar pentru a descoperi daca este calda sau rece? Ce s-ar intampla daca ati putea sari peste aceasta verificare si ati vedea imediat daca apa este calda sau rece?

Robinetul ce se lumineaza si arata debitul apei
 
Intitulat Tempdot de creatorul sau Jaeseok Han din motive evidente, esenta acestei inovatii se invarte in jurul punctelor circulare ce liniaza partea de sus a robinetului si ilustreaza temperatura apei intr-o gama variind de la rosu aprins la puncte luminoase de culoare albastra pentru foarte cald, iar pentru apa foarte  rece, cu verde in mijloc pentru a indica o zona sigura, calduta. Si energia? Nu va ingrijorati: apa curgatoare incarca aceste LED-uri.
 
Mod de functionare robinet

Dar devine din ce in ce mai bine: nu este nevoie de amplasarea de piese suplimentare cum ar fi manere, tije sau pulverizator, atunci cand se pot atinge pur si simplu aceste puncte pentru controlul debitului si raspandirea apei, precum si pentru temperatura - cateva (neetanse) piese nefixate ce manevreaza chiar si cele mai bune robinete compacte si aspectul unei suprafate netede din crom...o potrivire futurista, high-tech, de design pentru orice baie moderna sau chiuveta de bucatarie contemporana.
 
Robinetul in camera de baie