Masa din beton cu spatiu pentru carti

Mese din beton cu spatiu pentru carti


Rafturile si sloturile de depozitare cladite inauntru pline cu carti politice invechite, aceasta masa solida din beton este la fel de mult o declaratie artistica despre permanenta si schimbare, pe cat este o piesa de mobilier functionala.

Mese din beton cu spatiu pentru carti
 
O parte din ideea conceperii acestei mese este aceea de a arata echilibrul dintre istoria "fixa" si scrierule mai "fluide" despre evenimente bazate pe fapte, ce evolueaza si trec, asa cum si intelegerea noastra in ceea ce priveste faptele istorice, se modifica in timp. Configuratia volumelor in interiorul sloturilor de rafturi este la fel de efemera ca si cartile invelite in rafturi - de asemenea, vizitatorii pot indeparta, adauga si modifica locatia acestora.

Mese din beton si sticla

Producatorul acestei mese, Ivanka si artistul János Hübler, pun pret pe fiecare unghi si slot a acestei mese HÜBLER. Structura din beton solid de mai jos este vizibila din partile laterale, dar si de mai sus, datorita mesei de sticla subtire, ce ofera o suprafata transparenta pentru cei ce stau la masa.

Mese ce depoziteaza carti

Ca o piesa experimentala, aceasta este un mobilier provocator si inovator, dar...chiar daca ai putea gasi ceva de genul asta, de vanzare si ai vrea sa-l cumperi pentru acasa, cum ai putea gasi pe cineva sa-l livreze? Fiind o solutie de rafturi din beton, cu toate acestea, masa ar putea fi putea constitui baza pentru un sistem foarte creativ de biblioteca structurala de stocare, amplasata pe perete.
 
 Mese inovatoare