Canapele si fotolii futuriste

Canapele si fotolii futuriste


    Iata cateva concepte care va vor uimi, cu siguranta. Aceste piese de mobilier demonstreaza faptul ca tehnologia este o arma foarte puternica cu care poti tranforma un lucru banal intr-unul extraordinar.

Canapele si fotolii futuriste
 

Fotoliul Morfojet


    De ce sa te stabilesti pentru un fotoliu obisnuit? Designer-ul Gianni Pedone a bazat scaunul Morfojet pe turbine. In afara ca arata extraordinar ca si design, Morfojet-ul are un CD-player built-in si boxe.
 
 Fotoliul Morfojet

 

Canapea ce leviteaza pe baza de magneti - cel mai interesant concept de canapea


    Din pacate aceasta canapea este doar un concept, dar este unul extraordinar. Visat de catre D.K. Wei, "Norul", asa cum este numita canapeaua magnetica plutitoare, captureaza acele ganduri pe care oricine le are atunci cand lenevesti si privesti la nori.
 
Canapea ce leviteaza magnetic - cel mai interesant concept de canapea concept

    Norul este un concept de canapea realizat pentru ultra confort si relaxare. Partea superioara plutitoare a canapelei este sustinuta de forta magnetica generata de partea de jos, baza canapelei. Indiferent daca doresti sa lucrezi si sa stai in confort sau pur si vrei sa tragi un pui de somn pentru a te elibera de stres, poti oricand sa te bucuri de timp pentru a te relaxa pe norul plutitor.

Canapea ce leviteaza pe baza de magneti

    Wei a primit o mentiune onorabila pentru "Nor" intr-un concurs de proiecte pentru relaxare.