Design avangardist

Design avangardist


  Design avangardist                                                                                       
   In zilele noastre totul e posibil, iar in design-ul locuintei cu mai mult de atat, se pot folosi combinatii de elemente clasice, in care sunt folosite cu precadere materialele naturale (lemnul) intr-un stil arhitectural modern, chiar avangardist si excentric, in care poate fi folosit metalul
.
    In astfel de case poti avea impresia de o locuinta neprimitoare din cauza materialelor folosite, metal, marmura, ceramica, insa odata ce ne punem amprenta personala putem transforma o casa cu design futuristic in acasa.

    Atunci cand dispuneti de peisaje pitoresti in locul de amplasare al casei puteti gandi design-ul astfel incat peisajul inconjurator sa participe la atmosfera interiorului, sa-l imbogateasca ambiental: prin spatii vitrate ample, terase catre natura, toate acestea pot da casei o aura de mister si un aer de poveste.    Trucuri arhitecturale

Design avangardist
    Se poate schimba cu totul aparitia casei prin jocul de volume si lumini care au rolul de a accentua anumite spatii modificandu-le in adevarate capodopere arhitecturale. Desi da impresia de sobrietate din cauza culorilor reci folosite si de lipsa elementelor decorative, spatiul iese in evidenta prin forme arhitecturale ciudate, prin mobilierul original, fiind indulcit cu cate o planta asezata unde trebuie.

 

Mobilier minimal


    Pe langa lipsa evidenta a decoratiunilor, austeritatea poate fi inoculata datorita mobilierului minimal, astfel incat locuinta sa devina spatioasa si bine iluminata, cu putine piese de mobilier sau obiecte care sa "incarce".

    In acest context se poate configura o camera de zi in care formele si luminile dicteaza, o incapere in care dulcegariile cromatice si de textura sunt inlocuite cu elemente decorative abstracte, confectionate din diferite materiale reci, precum si Design avangardistun mobilier minimal.

    Bucataria este realizata in stil practic, in care mobilierul si electrocasnicele sunt folosite pentru a maximiza spatiul. Aceasta are incastrata in ea barul, o piesa importanta a acestei incaperi.
    Daca in zona de zi volumele si formele curbe sunt prezente ca un lait-motiv, in zona de noapte liniile drepte si formele precum patratul si dreptunghiul isi intra in drepturi. Design de interior
    In dormitor se afla un pat mare cu rama metalica, iar ca si spatiu de depozitare se gaseste un dulap cu oglinzi. 


Barul
   Este o piesa de mobilier practica si multifunctionala, putand fi folosit ca masa de sufragerie, putand fi piesa cea mai expusa si un punct de atractie in locuinta, din acest motiv barul este situat central.