Mobila ingenioasa - continuare

Mobila ingenioasa - continuare


    O mobila asa cum nu ai mai vazu, poate doar in filmele SF, asta din cauza aspectului neobisnuit, insa este o mobila multifunctionala care ia in calcul necesitatea crearii de spatiu pentru o incapere mica.
 

Masa luminata cu led-uri

Masa luminata cu led-uri

    Daca iti place sa mananci intr-o lumina difuza, romantica, atunci aceasta masa luminata cu led-uri reprezinta varianta perfecta. Ea interactioneaza cu miscarile de deasupra ei, creand lumini unice de fiecare data cand o folosesti.
 

 

Masa ce se mareste

 

Masa ce se mareste

    Atunci cand ai nevoie de un spatiu mare pentru a aseza musafirii fara ca masa sa ocupe un spatiu dominant in camera, poti apela la masa cu tablie detasabila, insa tot trebuie sa-ti dai seama ce vei face cu tablia atunci cand nu este folosita si, de asemenea, te confrunti cu asamblarea si dezasamblarea ei de fiecare data cand o vei folosi. Aceasta masa ingenioasa iti rezolva toate problemele folosind piese de decor in mijlocul ei. In timp ce mijlocul ce se extinde permite mesei sa devina mai mare in functie de nevoi, este utila si ca piesa de decor.

Masa din compost

 

Masa din compost

    Unele idei sunt atat de simple si banale incat te intrebi de ce nimeni nu le-a pus in practica pana acum si iti dai seama ca acest lucru s-a intamplat din cauza ca ideea este una nerafinata.
    Aceasta masa este una din ideile de care vorbeam mai sus, deoarece incorporeaza mancatul cu compositul, ingrasamantul. Mai exact, atunci cand ai terminat de mancat poti sa arunci resturile in interiorul mesei. Aici se gasesc bacterii si viermi, care ajuta ca aceste resturi sa fie descompuse si le transforma in fertilizator natural care hraneste planta de sub masa. Daca vrei intr-adevar sa iti pierzi apetitul, poti privi prin monitorul LED atasat pentru a vedea cum se descompun resturile in interiorul mesei. Aceasta masa nu este pusa spre vanzare, fiind doar un concept.

Masa-cub

 

 Masa-cub

    O alta piesa de mobilier ce te ajuta sa economisesti spatiu este reprezentata de aceasta masuta patrata prevazuta cu doua cabine. Toate cele trei piese se asambleaza formand astfel o cutie, atunci cand nu este folosita. Partea de sus a mesei ramane disponibila pentru obiecte decorative sau se poate folosi ca un birou cand bancile sunt la locul lor, inauntrul mobilierului.