Mobila ingenioasa

Mobila ingenioasa


    O mobila asa cum nu ai mai vazu, poate doar in filmele SF, asta din cauza aspectului neobisnuit, insa este o mobila multifunctionala care ia in calcul necesitatea crearii de spatiu pentru o incapere mica.
 

Mobila sub forma de cub

 

Mobila sub forma de cub

 Acest cub, realizat de un designer japonez, permite sa asezi la masa musafirii fara a umple toata camera cu mese si scaune. Fetele cubului se trag devenind 6 scaune. Cand este asamblat, cubul ocupa un spatiu foarte mic. Aceasta mobila are un design simplu si este mult mai practic decat a avea 6 scaune ce se pliaza ascunse in dulap. 
 
 
 

 


Masa ce dispare

 

Masa ce dispare

    Daca ai trait vreodata intr-un apartament mic atunci stii ca nu exista un loc special conceput pentru a lua masa, ci mai degraba un colt in sufragerie. Pentru camerele mici exista acum o masa ce economiseste spatiul de care ai atata nevoie si anume masa odata asamblata dispare. Masa ramane o pieasa statica din cadrul asamblului, iar scaunele si spatiile de luat masa se trag din acest cilindru.

Scaunul-scara mobila

     Poti transforma un simplu scaun intr-un scaun-scara ce te ajuta sa ajungi cu usurinta la o masa inalta, fara a te chinui sa stai in varful degetelor pentru a ajunge la cosul cu paine.


Masa muzicala

 

Masa muzicala

    Aceasta masa combina ora mesei cu ora muzicala, astfel incat sa-ti faca placere de fiecare data cand iei masa. Masa iti permite sa mananci pe sunete frumoase si relaxante. De fiecare data cand un obiect atinge o bara de la capatul mesei, va rasuna un sunet din tuburile amplasate sub easub ea.