Idei de design interior in baie - Exteriorul adus in interior

Idei de design interior in baie - Exteriorul adus in interiorIdei de design interior in baie - Exteriorul adus in interior

    Ce-ar fi daca ai putea aduce confortul pasnic al naturii in propria baia? Acest concept de baie de exterior adusa in interior este in totalitate despre folosirea extensiva a materialelor naturale pentru a conecta o baie intreaga intr-un set variat de modalitati.
 
Interior de baie modern

    Asa cum arata detaliile din aceste poze, intreaga pardosea este o suprafata care poate absorbi apa si asigura o experienta de deplasare mai confortabila, in natura - nu mai este nevoie de curatare sau sa iti faci griji in ceea ce priveste diviziunea spatiului in interiorul baii.

Mobilier modern in baie

    Robinetul chiuvetei functioneaza ca un dus in miniatura, extinzand senzatia de imbaiere. Coltul intregului corp este, firesc, o ploaie de dus, unde poti lua loc sau poti sta in picioare. Nu este necesara o perdea de dus, deoarece apa se scurge inapoi in podea.

Exteriorul adus in interior in camera de baie

    Desi sunt multe lucruri de stabilit pentru ingeniozitatea si stilul acestui design, acesta ramane (cel putin pentru moment) o idee pur conceptuala. Exista, desigur, probleme tehnice ce trebuie depasite cu privire la canalizare si, din pacate, lucrurile rareori arata la fel de bune in viata reala ca si in imagini. Totusi, conceptul este o idee de design buna, deoarece expune in prim plan vesnicul dialog intre exterior si interior din jurul si din casa.