Inovatie si culoare pentru design-urile de chiuveta

Inovatie si culoare pentru design-urile de chiuveta

 
Inovatie si culoare pentru design-urile de chiuveta
 
    Acestea sunt unele dintre cele mai lucioase si netede chiuvete! Designerii au aruncat totul INCLUSIV, chiuveta de bucatarie, cu scopul de a reinventa unul dintre cele mai utile obiecte sanitare al societatii. Vei vedea in continuare aceste chiuvete spectaculoase, care cu siguranta, iti vor lua ochii.
 

Chiuveta sub forma de lebada


Chiuveta sub forma de lebada

    Amin Design a punctat pe inovatie si a reusit sa ne surprinda cu aceasta chiuveta impresionanta, sub forma de lebada. Spre deosebire de multe chiuvete, aceasta este caracterizata de un robinet din crom integrat in proiectul de ansamblu.

Chiuvete impresionante

    De asemenea Amin Design ne surprinde si cu aceasta chiuveta, desi multi vor raman confuzi. Chiuveta Eggy, la fel ca si chiuveta Swan, include hardware-ul din crom lustruit unic.

Chiuveta cu accesorii din crom

Chiuveta din sticla


    Chiuveta de baie de la Art Ceram, montata in perete, combina lumina intr-un design modern italian, in spiritul epocii spatiale. Conceputul de chiuveta dispune de un bazin transparent si o scurgere invizibila. Desi, eminament de practica, este greu sa-ti imaginezi sa-ti speli sosetele in aceasta chiuveta rafinata.

Chiuvete Italia

    Acum, poti arunca o privire in jurul casei tale. Esti multumit de chiuvetele de bucatarie, baie si spalatorie? Dar a face o schimbare este mai usor decat crezi si dupa cum se poate vedea, exista unele design-uri de chiuveta uimitoare.
 
 Chiuvete cu bazin transparent