Design de interior inovativ si uimitor

Design de interior inovativ si uimitor

 
 Design de interior inovativ si uimitor
 
    Se spune ca este o linie subtire intre creativitate si nebunie si cu cat sunt mai creativi designerii, cu ata creatiile lor devin mai nebunesti. Aceste interioare nebunesti si design-uri radicale, arata ceea ce se intampla atunci cand desiner-ul se muta dincolo de fundament, doar mental.
 

Masini cu multe culori


Masini cu multe culori

    Interioarele auto pot deveni la fel de nebunesti ca si cele de camera si intr-adevar merita scris despre ele, dar putem rezuma succint totul cu aceasta imagine. Acest interior salbatic de masina a fost realizat in 4 nuante stralucitoare, care nu se gasesc in natura - cel putin, nu pe planeta asta.

Dormitorul Jekyll si Hyde


Dormitorul Jekyll si Hyde

    Acest dormitor inspaimantator - oamenii ar trebui sa doarma aici? - Pare a fi Hyde mai mult decat Jekyll. Fara a se impotrivi patului bizar, ce arata ca o instalatie de tortura, restul, asa-numitului decor, pare destinat sa deranjeze ochiul privitorului. Nu se stie pentru ce exista un microfon in camera, dar fi sigur nu e vorba de nici un scop bun.

Casa de oaspeti


Casa de oaspeti in Vietnam

    Vietnam a inceput sa fie deschis catre nou, inca de cand comunismul a fost combatut oficial, dar chiar si aaa, Pensiunea Hang Nga face intr-adevar un salt inainte. In ceea ce priveste numele acesteia ... fi sigur ca suna mult mai bine cu pronuntia nativa.

Casa de oaspeti

    Pensiunea Hang Nga (cunoscuta, de asemenea, sub numele de "Crazy House") a fost proiectata de catre Hang Nga, fiica unui presedinte din Vietnam din anii '80. Situate in orasul Dalat, camerele pensiunii pot fi rezervate de catre turisti si chiar li se ofera si o camera de nefumatori...cine mai are nevoie sa fumeze cand esti in interiorul unei halucinatii arhitecturale?

Camerele pensiunii pot fi rezervate de catre turisti

Camera 1408


    Decorul camerei te scoate din sarite? Atunci inseamna ca esti in camera 1408, camera de hotel bantuita, din filmul lui Stephen King. Cifrele 1,4,0 si 8 se adauga pana la 13 si, ei bine, daca am invatat ceva din film este aceea ca, avand un decor criminal nu este intotdeauna un lucru bun.
 
 Camera 1408